ben arabayı acıbademe bırakmısım iyiki tahmin etmistim böyle seylerin olucağını bitane X6 nın kaputunda 2 eleman zıplıyordu nasıl bir zihniyet . s2k icinde delilik yaninormal kafayla yapılmaz diyorum eheh
ben arabayı acıbademe bırakmısım iyiki tahmin etmistim böyle seylerin olucağını bitane X6 nın kaputunda 2 eleman zıplıyordu nasıl bir zihniyet . s2k icinde delilik yaninormal kafayla yapılmaz diyorum eheh
Hahahaha cok fena ya, sahin el kol hareketi yapiyor saga cek gibi, sanirim cezayi kesti s2k'inde egzozdan falan bi sekilde baglamistir herhalde gri iyi yok oldu
Sahin guzel eslik etmis s2000'e ama
Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER arkadaşlar araç sahibi benim =) bi çılgınlık yaptık işte ama ceza falan yemedik zor biraktılar kaçtım zaten =) BaşKomser ordaymış bide dedim hayat bi zulumse verim yani gülümse =) ahhahaha
Bagdat caddesinden geçen insanların arabalarına neler yapıldıgını canlı yayında izledik üzerine çıkmalarını istemeyen sürücülerin arabalarını tekmeliyorlardı,audi a8 zannedersem beyaz çok tekmelediler ,adam sabırlıymış bizden biri olsa direk üzerierinden geçerdik .
bunlar güzel şeyler. fenerli değilim ama benimde hoşuma gitti. ayrıca silah atmakla aynı şey diyen arkadaşlar olmuş. bence aynı şey değil. çok hoş olmuş polisin önünde olayın gerçekleşmeside daha bi komedi.![]()
görüntülere bakılırsa tafiğin tehlikeye atıldığı falan yok zaten polisler durdurmuş trafiği.
Olur böyle vakalar S2000'ler güzel yanlar...![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
hayaldi gerçek oldu s2k hükümeti![]()
![]()
Vallahi büyük cesaret, helal olsun
Hos en son döndügünde motorlu polis frene basmasa altına girermis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)