Son zamanların en hit videosu elinize sağlık iyi cesaret göstermişsiniz ceza yemeden kurtulmakda en iyisi.
Sosyal mesaj verenleri hiç anlayamıyorum![]()
Son zamanların en hit videosu elinize sağlık iyi cesaret göstermişsiniz ceza yemeden kurtulmakda en iyisi.
Sosyal mesaj verenleri hiç anlayamıyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ula kenan ne adamsın her gordugumde bı yerden yan cıkıyorsun![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
O polisler fenerbahçeliymiş sanırımYoksa görürdüm ben bi tur çevirtiyor mu
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Trt1 de fenerbahce kutlamalarnı gösterirken s2k danda bahsettıgösterdi. Ama aramizda kesin trt den biri var
güncel hangi video varsa haberi var
yakışanı yapmış![]()
fenalardalarrr tebrik etmek lazım bu gençleri![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yanı benım gorusum polislerın onunde onu yapması ıyı bısey degıl sonra aglıyorlar arabayı bagladılar yok oyle yok boyle ceza gelıyor.Polisle hıc bir zaman zıtlaşmayın haksız ısenız.Kımse kalkıp demesın adam haklı polisin onunde şov yapıyor falandıye bence gereksız hareketler daha sakın bıyerde yapabılırdı ıllakı yapacaksa
s2k tavrını ortaya koymus![]()
izmirde göztepenin kutlamalarında güzelyalı köprü altında çevik kuvvetin trafik polislerinin önünde 0 çizin 124 vardı ama boş 124 değildi polis baka kaldı indiler arabadan üstüne sahilde biralarını içtiler
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Araç sahibi çıkar yazar buraya o yüzden argo yazmayacağım ama amaç ne ? Ele geçen ne ? Kocaman bir hiç. Ağlaşın durun sonra polis bize kötü davranıyor arabalarımızı bağlıyor bağlarsa bağlasın en ufak günahı olmayanlarda bağlanınca hay polisi anaısnı demeyi biliyorsunuz sonra sosyal mesaj vermeyin diye yazanlar var ? E polis kafaya takarsa bütün dikkat çeken araçları sebebi böyle apaçiliklerdir .
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sürü psikolojisi max ne olabilirki diye düşünmüştür.
iyi düşünmüş. ajanları sevmem...
dynojet w. Z1000SX
Way arkdaş ya anlamıyorum bu insanları bu sosyal mesaj verenler acaba hergün pislerdemi gazlıyolar buradaki üyelerin %95 rolling yapıyo sanki sizler otobanda gazlamıyosunuz ozaman inasan hayatını silerde riske atıyosunuz kenan kardeşi tanımam etmem ama gerkezin yapamayacağını yapmış benim aşşalara doğru ağırlığım var demiş yapa bilen var sa yapsın sonra yok insan hayatı yok aphaçilik yok onların yüzünden bağlanıyolar vs vs bırakın bu işleri yaa herkez gazlıyo adamın yaptığı iş gayet eğlenceli polisler bile izliyo orada polis izlemese okadar müsade etmez hemen durdur takılmışlar kafalarına göre cazaları biz öderizS2000 kullnıyosan hakkını vericen vermişte kenan kardeş ailece beğeniyle izliyoruk kenan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)