buğradan beklenen videolar tekrar gelmeye başladı maşallah buğra...
Printable View
buğradan beklenen videolar tekrar gelmeye başladı maşallah buğra...
ahh be halil hiç değişmicek bu çocuk :)
Teşekkür ederim Arda'cım.
Teşekkür ederim :) Artık, istediğim gibi bir ekipte yönetmenlik yapabilme fırsatım var. Bu yüzden daha iyi ve daha başarılı programlar ve tanıtımlar çekebilme imkanım olacak.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim Arif, beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim.
Çok az kaldı diyorum ben şimdilik :) Bir kaç eksik var ekipte, onlarda tamamlandıktan sonra efsane şeyler ortaya çıkacak. Teşekkür ederim tekrar.
Videoya yorum yapsana :D
Eline sağlık buğra abi.
Video gayet güzel, eline sağlık, Gökhan'a katılıyorum; bu arabaya coiloverdan sonrası gereksiz bence de :)
eline sağlık harika olmuş.yeni çalışmalarını bekliyoruz
http://images.paultan.org/images/Vol...Race_Large.jpg
Kaput bunu yapmaya çalışmışlar heralde
Eline sağlık Buğra.
Buğra abi eline sağlık :)
Eline sağlık...
Lambo kapımı kaldı artık ya. Emeğe saygı yinede...
Ellerine saglik abi de videolarin sureleri uzamali artik kesmiyo :)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Önceden de belirttiğim gibi ne yazık ki tamamını internet üzerinden yayamıyorum,sözleşmem izin vermiyor.
Teşekkür ederim. Bol bol olacak inşallah :)
Teşekkür ederim.Bu zaten 20 dakikalık bir program :) Fakat internet üzerinden yayınlamam mümkün gözükmüyor.
Buğra gerçekten çok güzel. Beğenerek izliyorum. Emeklerin saygı duyulur nitelikteler.
aracın sahıbı benım arkadasım birkaçgün önce istanbuldayken ogün defalarca konuşmama rağmen lsd doors sistemi yada 19.jant kaputun ustundekıler falan çok gereksız.özellıkle sitikır siciroocco r a yakışmayan şeyler...bende zamanında lsd doors yaptırmış ve inanılmaz pışman olmuştum ama kendısı boyle şeyleri sevdini zevkını almak ıstedını benım hızla ısım yok herkesın zevkı var bırı motora çalışır biri görselliğe ben kendi zevkımle gorsellığe yoğunlaşmayı sevıyorum dedı...araç kendısının nedenırkı...
GüzeL Çekimler olmuş Bugra eline saglık daha nice güzel projelerle bekliyoruz seni. kolay gelsin şimdiden.
Teşekkür ederim.