Maşallah maşallah.:icon_tup: Özledim sizleriiii :D
Printable View
Maşallah maşallah.:icon_tup: Özledim sizleriiii :D
.......................
.............................
...........................
..............................
kg cok fark edıyor teke tekte ne oluyor ?
ya arkadaşlar biz bir aileyiz böyle gerginliklere gerek yok önemli olan geçmek geçilmek değil maksat eğlence olsun araçlarımızı görelim sonuçta bu bir hobi bunun için gerginliğe gerek yok..
ama ahmet bu yorumları sana yakıştıramadım biz dostuz sen buna gölge düşürüyosun şunuda unutma kimin arabası nasıl gidiyo bunu hepimiz biliyoruz
ismail abi aracına maşallah böyle yürüyeceği belliydi emeğine değdi kazasız belasız
bilmem hafızamı bi yoklayım 1 vites 5000 rollde sanırım öyle olmuştu :) neyse ortamı germeyelim geçmişe mazi derler ... :)
arkadaşlar abilerim ayıptır günahtır bu ne gideli kelimeler videonun ilk yazısında da belirttim abilerim kırmadı abi kardeş çerçevesinde denedik diye bahrinin ilk roll denemesi olduğu için heyecandan geçti geçildi çaktı vs tehlikeli kelimeler kullandı ama o da ilk deneyimindendi ve abilerimle denemeler bittikten sonra gülme krizlerine girmiştik d.bakırda biz aileyiz böyle şeyler ayıptır günahtır allah hakkına.....
MAsallhhhh :icon_tup:
ef baya yavaş vites atmasına rahmen bile cok cok iyi gitmiş maşALLAH araçlara
Masallah allah yağ pompana zeval vermesin :D:D
..........................
......................
hangi parçalarla araca zarar veriyorsun bir anlatsana bize eskiden beri honda kullanıcısı???bilgisizlik kötü bir şey değildir ama bilmediğin şeye yorum yapmak cahillik örneğidir hem cahil olup hemde ukala olmak en kötüsüdür antipatkliği toplarsın üstüne demektir.
arkadaşlar bu kadar gerginlik yeter..konuyu saptırmayın...iso videosunu paylaştığı konu unutmayın...konuşacakcaksa ef hakkında konuşalım.....arabalar için birbirimizi kırmaya hayatta değmez....
bana değer veren arakadaşlarımdan ricam (erdem suat ahmet) bu mesajımın üzerine...ef rollingi dışında bişey yazmamalarını istiyorum....biz bi aileyiz arada böyle ufak tartışmalar olur.......
sen kimsin bilader sen niye sazanlık yaptın anlamadım senin konuyla alakan ne ki,
bak sende bilmediğin şeye yorum yapıyon.sen bilgileri danışma merkezi misin sana sormadan kimse bu sitede bişey yazamıyo mu..
biz konuyu kapatmaya çalışıyoz,sen napmaya çalışıyon,hem o arkadaş hangi parçaları takıpta zarar verdiğini gördükten sonra söktüğünü bilir..
avukatlık mı yapıyon,gerçek işin bu mu yoksa ek iş olarakmı yapıyon....
bencede uzatmayalım yine söylüyorum biz bir aileyiz ..
yazılarına dikkat et..ben senin bladerin filan değilim..sadece yazında hiç bir şey bilmeden yazıyorsun bilgisizsin belli ve ezmeye calışıyosun benim sana kendimi açıklamama gerek yok kim olduğumu..sazan mazan düzgün konuş..ben sana sazan veya kişiliğine karşı bir şey yazmadım sadece ve sadece ezmek istediğin için insanı hiç bir şey bilmeden hoşuma gitmedi yazdım ki ahmet beni tanır iyi bilir ondan sor o zaman...gercek işim avukatlık veya değil olayı kişiseleştirme burda..amacım ahmeti korumak ta değil sırf senin yazına takıldım...yoksa benim senle ne işim olur..
birbirimizle şakalaşırken yan yana olmaya dikkat edelim değil mi? yoksa yüzyüze olmadığımız ortamlarda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor, bazen de ipin ucu kaçabiliyor. tüm arkadaşlar ölçüyü elden bırakmamaya özen götersin ki, burada konuya bakan diğer arkadaşlarımız da aramızda herhangi bir sorun varmış gibi hissetmesin. LÜTFEN UĞRAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZİN GELİŞİMİNE YÖNELİK OLSUN...
ilk lafa giren sensin,ilk yazında diyorsun ki cahilsin ukalasın .ona sen karar veremezsin,burda kimse kimseyi ezmez merak etme hepimiz birbirimizi tanıyoruz.sorunda burda zaten sen beni tanımıyosan benim kişiliğim hakkında da yorum yapamazsın.ha yaptın diyelim aynen karşılığını alırsın hem de fazlasıyla...
sen de yazılarına dikkat et...seni kimseye sormama gerek yok,parçaları yapan sensin galiba ahmeti savunduğuna göre..fakat ben o yaptığınız işlemleri kastetmemiştim yine de savunmaya geçtin..
sen de çok bilgilisin belli....biz bu foruma parça satmak için değil bilgilerimizi paylaşmak için üye olduk..........
biz abi kardeş araç denedik konu nereye geldi tekrar söylüyorum aracımızı güle oynaya abi kardeş çerçevesinde denedik geçtik geçildik muhabbeti olmadı olamazda kim ne parça takıyorsa satıyorsa satsın abi-kardeş çerçevesinde deneyen ve ortamı germeyen olursa 7/24 açığız
ben hata ettim sana bir şey yazmakla..nereye geldi konu parça filanda satmıyorum forumda bak bakalım bir tane ilanım varmı ben yaptığım işide korumadım kesinlikle yazmadım ahmette videolarda mevcut yaptığım parçalardan sonra..:)...ben genelde yardım amaçla yazarım konulara bakabilirsin yazdığım konulara kimseyede bir şey satmıyorum forumdan...fazlasıyla alırsın diyosun çarp ikiye bendende o kadar...benim yaptığım işler bilgilerim zaten ortada..seni de küçümsemiyorum..ama sende küçümseme...kimseyi..
ne yazıkki bu site belli başlı kişilerin tekelinde devam ediyo onların aksinde bi takım kişiler yorum yaptığı zaman sataşma oluyo o yüzden hiç gerek yok video atmaya resim paylaşmaya yorum yazmaya bi önemi olmuyo çok üzücü bi durum .....
iso olum bir ben izleyemedim su videolari lan acmiyor benimki bu video sitesini youtu be ye at da bende bakim:-)
Her iki aracada masallah yanlız vtideki arkadas benı sıkıstırdı deyınce Camle cekım yapan arkadasta kamera kayıtta dıyemı boyle yapıyon lan demesı benı yıktı :D:D:D:D
guzel denemeler olmus muhabbetlerde eglencelı :D massallah ef e ee normal eskı adanalı :D
biz hep adanalıyık abi