reklam kokan hareketler bence dövenler kaydedip bide yayınamı vermişler ilginç
reklam kokan hareketler bence dövenler kaydedip bide yayınamı vermişler ilginç
Tokatların bazıları yesilcam filmi gibi, dikkat ederseniz anlarsınız.
Bir de adam dövüp neden kameraya kaydetsin, ne gerek var kendi elinle delil yaratmaya?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dün televizyonda izledim burda izlemedim tam görünmüş mü bilmiyorum ama sağ tarafı bayağı kızarıyor gözü falan kanlanmış.
Bide ben aşiret çocuğuyum,bimlemkimin oğluyum,biz adama sıkarız diyen adamında kendine dayak attırıp kameraya çekip televizyonlara vericeğini sanmıyorum.Okadar millete ahkam kestikten sonrsa kendini dövdürüp rezil etmek istememesi lazım.
Para icin herseyi yaparlar onlar, simdiye kadarki rezillikleri ortada...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Rezalet haa ..
Bana kalırsa olay tamamen gerçek. iyi korkmuş. yüzünden belli.1 öyle sağlam vvurmamalarının sebebi ise oğlanın program yapıyor oluşu. ağız burun dağıtacak şekilde girememişler. döven güvenlik amiri memuru. birini zorla alı koyup hürriyet kısıylayarak darp yapmanın cezası ciddi ağırdır. reklam olsun diye yapılacak işdeğil zaten. çekimii bence güvenlikçiler kendilerine hatıra yapıyolardı. bebe sağlam korkmuş. köpek gibi yalvarıyordu.
güvenlik amirinin dövme yetkisi var mi yok mu simdi_?
Experience is what you get when you don't get what you want.
kimsenin kimseye yok. ben güvenlik amiri dediğin adam bu işlerin ceazsını bilir. reklam olsun diye kameraya çektirtmezler manasında söyledim
Bana o kadar hakaRet edicekler 1 ay susuz kalıcamı bilsem kalkar girerim orda onlara..bence fake bu..Bu kadar olamaz yani...iide olsa bi insana bu tarz muamele yapılmamalı..
Vorsprung Durch Technik
güzel dövüyolar güzel güzelpsikopatımdırda biraz
..
herifler boku yedi. caner son roportajinda biz asiretiz babam sole bole. bizden birini alsalar onlarin 12 tanesini aliriz gibi laflar ediodu. ben 3 kisi saydim dayak atan demekki 36 kisiye kiyacak caner
ya eger olay gercekse uzuldum yani cunku caner benim gordugum kadari ile sorunlu birisi yani gercekten tedavi gormesi lazim. ben sahsen ole bi adama el kaldirmam.
BATIKAN
zaten dövdükten sonra makyajlayıp programa çıkarmışlar hemen, bence o yüzden sağlam dalmadılar, dayaktan sonra programa çıkmayacak olsa ağız burun daha beter girerlerdi diye düşünüyorum
klip filan çıkartıcaktır çocuk vardır bi işleri reklam lazım![]()
öldürselermiş keşkebizde önce dövelim sonra s2k'lardan birinin arkasında bağlayıp sokaklarda gezdirip videosunu çekelim
TT olarak ünlü oluruz
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)