Maşallah abi süper bi binemedim şu arabaya gel gel diyorsun gelemedik bi :)
Printable View
Maşallah abi süper bi binemedim şu arabaya gel gel diyorsun gelemedik bi :)
Bilal eyvallah, sizinde elinize saglik ozellikle senin. Setup, malzemeler ve uygulama zaten cok basarili bize cilalamak ve bazi eksikleri gidermek kaldi.
Araba hazir geldigi icin ben direk zorlamak istemedim once biraz kontrol amacli kullandik. Birkac elektriksel sikinti tespit ettik, onlari giderip duze cevirdikten sonra bu ilk ayari ve gazlamasi yani minimum gideri bu arabanin.
Su an 1.1 de gidiyor, ayarda genel anlamda kisik. Yavas yavas acicam. Araba cok guzel ve diri o yuzden bu arabayi guzel bir hafta sonu keyif arabasi yapicaz, gazliycaz ama yaris arabasi yapmiycaz, zaten tr de duzgun supra kasasi nadir onuda bozmak istemiyoruz.ilerleyen zamanda egzantrik, shimless ve turbo dusunulebilir. Onun haricinde jant, lastik, boya ivir kivir islerimiz var simdi.
Şimdi izledim videoyu tam kararın da olmuş sarmadan yürümesi falan..Ama daha çok gideri var....Maşallah....
bu arabaya bindik gazladık cenk abiyle fena bişey sonra insan kendi arabasından soğuyor maşallah cenk abi hayırlı gazlamalar
eksik olma korhan, kesinlikle özenle saklanması gereken bir kasa mk4 ler. iyi günler kullansın cenk abi. sizinde ellerinize sağlık. bıraktığımız yerden hız kesmeden devam ediyorsunuz. çok daha iyi olacağına eminim.
shimless için ön hazırlığını yapmıştık, supap yuvalarına göre supap boyları ayarlanmıştı. zaten egzantrik ve turbo seçimi sizin kullanma tarzınıza kalmış ama çok keyifli bir araç olacağına eminim zevkine bilgine güveniyorum.
maşallah süper gerçekten
Maşallah çok güzel :)
Maşallah mükemmel yaa :/
Nazar değmesin.
Laga dusuyor basar, 6 silindir 3 litre 2jzde olsa gt40 anca dolar, 4000 uzerinde tam yuruyor.
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun...
harika hızlanıyor , otomatik şanzıman geçişlerine de ayrıca hayran oldum
mükemmel :)
Araba duz sanzimana cevrildi, uzerinde supra 6mt v160 getrag var;)
türkiyede böLe araçLarı qörmek çok qüzeL .. maşaLLah emeğe sağLık
maşşallah supraları izlemek özellikle türkiyeden daha keyifli oluyor
masallah Allah esirgesin:icon_tup:
maşallahı var aracın gerçekten. . keyfe kullanıldığı ve kararında yapılacak işlemlerle Türkiye içerisinde tek olabilecek bir araç, diğer birçok dağılmış ve zorlanmış supralara nazaran. .
kazasız belasız... maşallah..