maşallah gayet güzel
Printable View
maşallah gayet güzel
maşallah süper hızlanıyor ya bu kadar başarılı olacağını düşünmemiştim açıkcası allah kaa bela vermesin inşallah..
maşalalah ben cok beğendim hızlanmasını dsg baya güzel atıyor vitesleri
Eğim olayını sonradan okudum dedim noolii yaa..:) Maşallah kazasız belasız
maşallah çok iyi :)
umduğumdan daha iyi çok güzel =)
maşallah dyno ve son hız videoları bekliyoruz. vites geçişleri öldürüyor beni :D
bu dsg beni benden aliğ. maşallah.
Maşallah çok iyi
maşallah böyle bir hızlanış yok:):):)
maşallah ivmelenmesi oldukça güzel ..her ne kadar cupra dan sonra mini bir vag a biniyor olsanızda keyifli bir arac sahibi oldugunuz kesin :) güle güle kullanın...
Masallaah cok begendim hizlanisini. Gule gule kullanin :)
Maşallah çok iyi..
Yazılımı nerede yaptırdınız ve ne kadara mal oldu?
ya REVO altın dokunuş VAG grubuna :) Hondayada istioz :D
Evet bende merak ediyorum esp kapalı ne olacak sanki baya saracak gibi,çünki 2. vites 4 bin devirde bastığımda esp kapalı baya sarıyor.Stage 2 ile 240 hp lere yaklaşıyormuş.
Sağol Uğur,benden ziyade hatun kullanıyor,yakında oda başlayacak rollere,ama haberi yok yazılımdan:D
Henüz deneyemedim ama 210 kadar soluksuz çıkıyor,bir gece dener video çekerim.
Evet ciddi farklı iki araç.Her nekadar cici ve süratli olsada Cupra başka dünya.
Powershop Bayçu bey attı yazılımı oldukçada uğraştılar ellerine ve emeklerine sağlık.Fiyat kısmını kendileri ile konuşursunuz.
Maşallah.. Gerçekten çok güzel ivmeleniyo.. Özellikle 60-100 arası çok hoşuma gitti..
DSG farkı :)
maşallah araç sadece revo stg 1 mi ? bende yaptırmayı düşünüyorum ama sadece kutu içi bi filtre ile beslemek istiyorum. sorunsuz çalışıyormu bu haliylede ?