Printable View
Alıntı: JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Bunu anlamadım, bişeye mi alındın :beuj: Arabamın o2 sensörünü değiştiremedim biraz maddi sıkıntımdan dolayı. Ben konu açıcam zaten denemek isteyenler diye:icon_tup: Bekleyen çok var SS'i yok kanka kendi videom için yazacaktım:D bu video'da yani:)
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı olur abi, fakat ben 12 hazirana kadar yokum. gelince müsaitim:) tamam yunus gelince bir alo de hakan abiyi de alır gelirim.
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı reis ne oldu hayırdır, videoları diyorsan cd ye çektim senin için:D bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları
maşallah güzel hızlanmış ...
Alıntı: orcunnn Nickli Üyeden Alıntı bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları şuan yüklüyorum:D
Alıntı: orcunnn Nickli Üyeden Alıntı bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları SU Civic SI & UT Corsa GSI - Car Videos on StreetFire http://www.streetfire.net/video/su-c...si_2262797.htm