JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Bunu anlamadım, bişeye mi alındın Arabamın o2 sensörünü değiştiremedim biraz maddi sıkıntımdan dolayı. Ben konu açıcam zaten denemek isteyenler diye Bekleyen çok var SS'i yok kanka kendi videom için yazacaktım bu video'da yani
Seyyar Tayyar
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı olur abi, fakat ben 12 hazirana kadar yokum. gelince müsaitim tamam yunus gelince bir alo de hakan abiyi de alır gelirim.
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı reis ne oldu hayırdır, videoları diyorsan cd ye çektim senin için bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları
maşallah güzel hızlanmış ...
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları şuan yüklüyorum
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı bi eklemedin gitti valla suraya çünkü çok güzel denemeler oldu izlemesi zevkli halne bekliyorum videoları SU Civic SI & UT Corsa GSI - Car Videos on StreetFire http://www.streetfire.net/video/su-c...si_2262797.htm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları