inanılmaz bi durum!
Corvette ile spin,drift,yan vs.neyse bunları yapmaya çalışmak hiç hoş görüntüler değil bence de...
özenti sevdalar uğruna bari arabaları rezil etmeseler...
paylaşım için teşekkürler...
sanırım bu corevetteydi gecen en sag da kırmızıda harhar yapıp kalktı en soldada 1 taen 911 varmıs bayaaa ustunden filan gecti adam 911le![]()
Bu tarz olaylar herkes sokaktayken , millet yol kenarından yapılıyor kimseye birşey olmuyor biz , gece saat 4te tek başımıza yolda tatlı tatlı gazlarken "insan hayatını tehlikeye atacak şekilde araba kullanmaktan" ceza yiyoruz...
şimdi olaya birde şöle bakalımmı???
bu hafta bunlar oldu bitti bizde sohbetini yaptık burdan kaç arakadaşın caddeye işi düşecek?? ama gezmeye ama herhangi bi yerine gitmeye??
bu hafta bunlar olurken önümüzdeki cumartesi gecesi şimdi kaç tane polis çevirmesi kaç tane sivil ekip dolaşacak durup dururken bağlanan arabalar olacak yine polisle kavga dövüş çıkacak bu görünen apache tayfa yüzünden normal kişilerinde canı yanacak polis gözünde aynı kefeye konulacaklar
şöyle söyleyeyim yandık yani her kazadan olaydan sora abuk subuk iş yapan sıkılaşan polis diğer hafta yine gevşeyecek....
yakındır SHOW TV ye bol malzeme çıkar gene...
Vette'in yaptığı da hareket olsa heh..
evımın bı sokak altında olmasına ragmen 2 senedir gitmıorum APACHE'ler yüzünden 2 3 sene önce çok çok daha güzeldi...
Yapanlardan çok gidip cumartesi gecesi orda bekleyenleri kınıyorum we bukadar itici bi tayfa yok.Düşünsenize yanınızda kız arkadaşınız war biyere gitmeye yada biyerden dönmeye çalışıyosunuz birileri gelip size yok gazlasana yok yanlasana tarzı saçma sapan cümleler kuruyolar.Bunların hepsi benden uzak Allaha yakın olsunlar...Eski kız arkadaşım dragosta otururken sahil yolunu kullanmaz olmuştum cumartesi geceleri hem bu tipler hemde etrafı bunlardan korumak için kurunun yanında yaşıda yakmak zorunda kalan polisler yüzünden..Kaldıki polislerede hak weriyorum adamlar medyum diyil nası ayırt edicekler eğer araba dikkat çekici ise çewirip durdurmadan we hepside yüzyüze konuştuğumda benim otayfadan olmadığımı anlayıp hayırlı yolculuklar diyip bıraktı bence adamına göre muamele yani....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)