memur arabası demişti arkadaşlar![]()
Maşallah salih güzel gitmişsin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah dt 306tıya...
aracımı bi hazırlıyım de bende deneriz inşallah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
videoyu koyan arkadaş DT de 1 kişi olduğunuda yazarmısın ltf.. ayrıca tersi durumda denendi SBL DT yi geçiyor...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
güçleri birbirine yakın olan arabalarda 1 kişinin ne kadar etkili olduğunu herkez biliyor sanırım...
yanlış anlaşılmasın ben SBL yi verdim ama hak hukuk yerini bulsun..
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
araç speclerini yazarsanız daha iyi olur kim kaç kişi kimde ne var gibi maşALLAH araçlara.dt videoda önde yürüyor ancak sbl gecmiş duyduğumuza göre..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
SBL filtre çip eksoz....DT de egzantrik ve yazılım olduğunu biliyorum gerisini Osman usta yazar ...
dt 306 2 kişiyse gün ds3 e kalmış gibi görünüyo iyi yürümüş ds3 maşallah
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
306 gti ler eski hızlarına kavuşmaya başladılar..daha güzel vidiyolar bekliyoruz..araçlara maşşallah..
ben h.kzılkurt arkadaşlar SBL NİN YENİ SAHİBİ ARKADAŞLAR O VİDEOLAR ONLAR TEK KİŞİ BEN İKİ KİŞİ bastık birazdan asıl video görceksiniz koydum video yu çok sıkıntı olursa teke tek basılır bu video çekilmeden önce dt 306 bize 5 boy 10 boy demişti ki araç yüklüdür dikkate alınız teşekkürler
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bu gece çıkacakmısınız 306 gti lar ile ataşehire ?
Maşallah araçlara...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)