Maşallah gayet güzel.. Ama beni Alp'in videoları daha çok eğlendiriyor artık =))
Izmir'e bir geleyim de deneyelim, arabanı gör Alper hocam =))
Maşallah gayet güzel.. Ama beni Alp'in videoları daha çok eğlendiriyor artık =))
Izmir'e bir geleyim de deneyelim, arabanı gör Alper hocam =))
maşallahh meggye 270 isteriz![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
maşallah![]()
massallah ivmeleme cok iyi..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Alper abi Rs tuner gelsin canını alıcam
Şaka şaka
Bindim gordum alet hızlı yapınca oluyor demekki kazasız belasız aman nazarımız degmesin ..
Maşallah , basınç artışı varmı varsa ne kadar ?
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
maşallah aracınıza. eski göz ağrım megane rs in nihayet gelişmeye başlaması sevindirici.
bu arada nacizane bi öneri yapacağım. turbo standart td04-14t ise daha fazla basınç basmayın. zaten en fazla destekleyeceği 280-290 hp civarıdır. bence turbo upgrade zamanı gelmiş. kolay gelsin...
Çok sağol Ahmet, aynen senin de soyledıgın gibi bu anda limit 295 civarında kalıyor. Henk@FASTCHIP stok turbonun flow limitinde oldugumu soyleyıp, exh ve downpipe ikilisiyle ilk defa bu kadar iyi flow gordugunu soyleyince simdilik durdum.
Biraz daha keyfini alınca, satmazsam eger kapagı acıp forged piston ve kol ve hibrid turbo ile 380 HP hedefliyorum.
Bu anda araç MAŞALLAH, motoruna hiç dokunulmamış olduğu için ellemeye kıyamıyorum, km de zaten daha 60 binde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)