şimdi SUS ferrariyi izledim arkasından SUS typer SUsuyorum maşallh diyorum bukadar susmak ağır geliyo bana:D maşşallah çok güzel devir çeviriyo allh kaza ceza göstermesin (amin) ama cezaya olan kabul olmucak sanırım:D;)
Printable View
şimdi SUS ferrariyi izledim arkasından SUS typer SUsuyorum maşallh diyorum bukadar susmak ağır geliyo bana:D maşşallah çok güzel devir çeviriyo allh kaza ceza göstermesin (amin) ama cezaya olan kabul olmucak sanırım:D;)
maşallah nazar değmesin..
Maşallah.Sesi müthiş.
Kanka maşallah :) Kaç kişisiniz arabada ?
İki kisiyiz kanka fakat arkasi dolu valiz falan :)
Herkese tesekkurler arkadaslar yalniz daha ayarimiz yok su an Ozgunun ilk setup icin yaptigi ayar var ama avans falan vurmuyor ne alakaysa Ozgun bi baksin hele daha var heralde yapacaklari :) ondan sonra daha once denediklerim ile deneyip arabada eksimi var artimi var gormek istiyorum :)
I love you SUS :D
maşallah güzel sesler bunlar :)
Tamam kim kimi ebelerse o onun ahaha :)
Fiziksel olarak yani insan bedeni olarak Selçuk favorim hahahah adam raketsiz masa tenisi oynuyomuş öyle duydum..:D
Araba işine gelince kim kime dum duma :D
Valla radardan ceza gelmezse artık kesin gelir.. Polislere zorluk çıkarma mehmet.. Plakalı videolar felan.. Otomatikman kendine konu açtığında 250 tl ceza kestiren sistem yaptırt :) Maşallah :D