|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R19_16S
|
Araçların specleri:
R19_16S CRM Port Polish Ecu Fast Chip Tunning Super Sprint Son Susturucu Açık filtre kiti 14/63 Ayna Mahruti ZK Vti ( Bildiğim KAdarı İle yanlışım varsa Hasan düzeltir) DC Sport Headers DC Sport Filtre Kiti DC Sport Komple Egzos ZK Vti ile dün gece deneme şansımız oldu burdan Hasan arkadaşıma dün gece için teşekkür ediyorum... 6000dd-6500dd aralığında bastığımız video CAM CAR'ın benzini bittiği için ) videyo çekilememiştir ama hem 2.vites hem 3. vites denemelerimiz kafa kafaya olmuştur...aracımı bu hale getirmemde emeği geçen CRM PERFORMANCE ekibine ve ECU FAST'e teşekkür ederim.... yorumlar seviyeli olursa sevinirim aramızda hırs ve husumet yoktur ![]() İyi Seyiler Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Masallahh
![]() ilk defa böle yürüyen bi r19 goruyorum __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Renault19 16s efsanesini böyle görmek gurur verici gerçekten
Tebrikler |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
elinin degdiği makina yürüyor masallah
![]() bkz : NMD 206 gti vs TypeR
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ......
|
Maşallah gerçekten efsaneye..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
maşallah reno 19 aa
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
Maşalah
bugun itibari ile işten cıktım ıstdiğin zaman denerız abı
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
çok güzel bi geceydi
![]() iki aracada maşallah ![]() vtec üstü denemeleri çekemedim benzinim bitti ,ilk sapaktan çıkmak zorunda kaldım üzgünüm ![]() vtec üstüde kafakafya yürümüşler, keyif alarak izledik denemeleri .. R19 a söylenecek bişey yok, adı küçük yaptğı işler çook güzel , crm ve ecufast in ellerine sağlık Kanka seninde bileğine sağlık ne vites attın beee ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Abi kafa kafaya gitmemişsiniz öndesin işte
![]() Kaça kadar önde gidiyosun bilmiyorum ama kısan var erken bitiyosundur heralde. Satma bu aracı derim sana maşallahı var. Seni fuatla denetmemiz lazım ak vtecle ![]() bu arada ss kaçlık sende ki? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
vtec ustu 200-210 a kadar bastılar bildiğim kadar ile...
|
|
|
|
|
|
#11 | |||
![]()
|
sağolasın...
başka yok zaten ![]() besmele ile basıyorum ondandır ![]() haftada bir nette bakıyorum satılıklara belki denk gelir die ![]() sağolasın... önce JDM_VTI kaçışı yok integrayı sattı ama bunu satmadan sıkıştırmam lazım bi köşede 19 yürümez vs. tarzı yazıları hala gözümün önümde... ![]()
allahtan polis kovalamadı polisten kaçarken benzini biten ilk insan sen olurdun herhalde ![]() adı küçük kendi büyük tuttum bunu ![]() ECUFAST ve CRM rulezzzz vites tıhk tıhk ![]() ![]() valla ben ibreye bakmadım ama hasan 220kmhyi görmüş nekadar kısa ne kadar uzun sen düşün ![]() satma diyorsunda dün hatunla papaz olduk gene ilanı açıcam bugün yarın ![]() bu arada satmadan AK vtec değilde seninle denemek istiyorum... kimseye yapmadığımı sana yapıcam arabayı hafifletip gelicem 1250kg iken böyle yürüyorsa 1100kg civarı nasıl yürür hep beraber görücez ![]() AK ile deneriz sıkıntı yok hırs olmasın yeter sondaki SS 48lik düz boru 51 sonu 48 sıksın dedik biraz ii sıkıyor sanırsamki....kadrana bakmadım ama hasanın dediğine göre 220 görmüş hasan... 300 yapcak halimiz yok ya 220 yeter...
__________________________________ Son Düzenleyen R19_16S; 08-06-2011 11:02. |
|||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vts
|
suki yaptiysa oturup düşünmek lazım...
MAŞALLAH r19
Son Düzenleyen cecen; 09-06-2011 09:24. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
abi çok iyi olmuş araban vallahi!
r19 yürümez nerde demişim be ![]() TEG yürüttüm ben yürümez diyordu kimse benden öyle laf duymazsın abi o yüzden ![]() deniycez dur satma işte sabret 1ay.. Egzos sistemi tam sıkıştırmalı olmuş sona 51lik koysan son süratte biraz daha iyi olur belki ama şu şekildede çok iyi |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
ilk aldığım zamanlar unutmam ben ne işi var R19un felan bi yerlerde yazmıştın ![]() 206 ile honda konusunda olabilir NMDde NOS felan var demiştin ben seni aldım kara listeye ![]() ondan sonra kilo konusundada kafamı kırarım demiştin ama kırmadın hala
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
19, gitmesi gerektiği gibi gidiyor canavar maşallah!
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
SukySan
saygı duyuyorum... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH araçlara..reno 19 un makinası zaten yurt dışında bilinen bir makina yapanların ellerine sağlık..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
imzada iyimişş
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi maaşaallah ilan açmadan aklndaki fiyatı pm atarmısın
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:46 ::::

) videyo çekilememiştir ama hem 2.vites hem 3. vites denemelerimiz kafa kafaya olmuştur...