Ölesine denedık arkadasla trafıkten 170de kestık, focusta 17 essek olusu jantlar var 2 aracta ful stock
Era cok basarılı gıdıyor gercekten
YouTube - ‪FOCUS 1.6 115hp - accent era cdi‬‏
Ölesine denedık arkadasla trafıkten 170de kestık, focusta 17 essek olusu jantlar var 2 aracta ful stock
Era cok basarılı gıdıyor gercekten
YouTube - ‪FOCUS 1.6 115hp - accent era cdi‬‏
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
115lik focuslar çok iyi ya alt devirlerde berbat ama üst devirlerde haddinden iyi gidiyor
Hangi devirde başladınız?
massallah araclara güzel yürümüşler..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
evet güç dağılımı bence cok basarılı 3500de yeterlıtorka ulasıyor son devre kadar dengeli guc uretıyor,
2de 70 75 gibi bastık era 3 teydı, jantlar bitirdi yalnız benım arabayı daha cabuk devırlenıodu onceden
ölesıne sıktık ya, arkada st lgosunu goren golf gt, 320d fılan salça oluyo
![]()
,stock power
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Megane dci 'ımla kia rio 110 dizelle denediğimde arka tamponda oluyordum 160lara kadar sonra geçiyordum..Focus'la merak ettim şimdi...
eralar çok ilginç arabalar hakkatengitmesine güzel gidiyor ama ne duruyor ne yol tutuyor
turbosu büyük olsa çok can yakar, ki sadece chiple bile fenalarda.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
focusta güzelmiş.arkadasımın cipli,turbo back egzozlu partner hdi ıyla denedik erayı.4.vitese kadar 11.5 boy filan aldık arkamızda 4 e atınca 1 boy o bizi geçmişti araba partner olunca.arkadaşımda bir de 1.4 polo var o da nası bi arabaysa o da partnerla aynı gidiyor 1.4 polo.
masallah araclara aceba komple kat iptalli focus benzinli 1 kasa ile sedan tdci focus 2 rolde veya dragta ne olurki bende merak ediyorum arkadasa gel basalim diyorum cik diyor:-)
serkannn yorumsuzz serkanncomakk heee
onb.günallp napıyonn yaa
![]()
Bence focus iyi gitmiş , accent 'i bilemiyorum ama aynı motorlu rio dizel focus'ları felan ayırıyor![]()
Focus'a maşallah.17 jantlarla ciddi iyi gitmiş.Ben 18 lerle benzer bir motorla yokuşta çakılıp kalmıştım.![]()
Sadece 1 beden küçüğü ve ne kadar ağır olduğunu tahmin edebiliyorum.
Erada idare etmiş işte.
Focusta 17"ler çok farkettirmiş. 100hplik fusionla videodakinden daha iyi sonuçlar çıkarıyodum. Gerçi benimkinde kendindende bir hafiflik söz konusu 1030kg
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)