Uzaktan kumandalı Silencer sistemi, güzel fikir ama fiyat biraz uçuk, bizim sanayilerde bunu yaparlar 150YTL'ye de satarlar![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
hocam gosterıo orda 3 kere susturucuda donup sora dısarı atılıo onun ıcın geri baskı yapmıo dıo
3 defa egzozun içinde dönüp,dolaşıp öyle dışarı atılıyo vana kapalıyken ve adam üstüne basa basa "back pressure doesn't harm the engine" diyo ama amcam vana kapalı denerken 4-4,5krpm gibi vites atıyor abanamıyor, blowoff bile tam çufflamıyorvar bir enayilik o sistemde ya neyse
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
zaten adamın ordaki amacı kapak kapalıykende aynı performansı vermesi değilki..
anında sesi kısabilmek diye düşünüyorum.
silencer bile zararlı araca madem otmesini istemiorsun ozaman egsozt koyma stack makinalara bilmem deyapılılıara cok zarar verecegi kesin bişey
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kapatmak için polis görmen gerekir polis görüncede basmıycagın için kısa süre idare edebilrsin ama ama ama qtec iyidir iyi iyi iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)