anlaşıldı duman dumana bi video çekmeden millet yorum yapmıcak :):) eray akşam boş alan bul arkaları dün taktırdım bugün patlatalım .)
Printable View
anlaşıldı duman dumana bi video çekmeden millet yorum yapmıcak :):) eray akşam boş alan bul arkaları dün taktırdım bugün patlatalım .)
gel beykoz a vantuz aldım test etmiş oluruz :D
Vantuzu boşver sen boş alan kafidirr :):) arabayı leşyirmibeş sandı millet adam gibi bi video yapalımda koca belli olsun :):)
tmm zaten leş arabanda boş alanla olcak iş değil gel rakı fabrikasının orda bi viraj yapta görek panpaaaaaaa kameramanın ben olcam hadi
yanlarken ölürsün mölürsün bak mesuliyet benim değil ha :D
Oralar ne oğlum şahincilerin mekanı 3 ün sonunda filan kesilcek yer bul sen bana ceki çen köprüsünün altında yokmu kıyak yerler ?
3.vites mi :hehe: dur gülerken sandalyeden düşüp geliyorum
evet geldim ne diyoduk. yok kardeşim sen gel o virajı 2. vites sonuna kadar ölmeden bitir drifitking sensin :D
Ahahahhahah ulan bi askere gittik geldik bizi çocuk yaptın oğlum karşında usta öğretici belgeli bi sürücü kursu sahibi var hatırlatırım .)
boş laf yapma yeğen hadi bekliyorum on numero virajlar var drift yapta görek my number is 534 486 63 73 ı ** bekliyoring your calling. you are coming BEYKOZ
Tamam öz oğlum 6 gibi kurstan çıkıorum arıcimm kaybolma biyere
dersine iyi çalış bugün ye rezil yada vezir etcem seni :D
ahhh ahh ekemiz olcaktıki bottle drift yapardık sokak aralarında hahahhahaha :)
eke defteri kapandı 2 haftaya nazminin 325 cıkıyo ondan cok bende kalır ztn araba bol bol battle yaparız :D ama ben çarparım he ona göre acımam :D
tamam bi içinden geçerim o arabanında hatırlatta :)
allahın apaçisi :D
masallah. E43 ler oldum olası ıtıcı gelır bana ama bu araba cok hoş.kazasız belasız
sağolasın kardeşimm..