XoR Nickli Üyeden Alıntı Olm sene 2003'de attım kızı şu anda 3 çocuğu olmuştur ben video daki hatun için yazmıştım hacı
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı ben video daki hatun için yazmıştım hacı Onun durumu daha vahim Durakta zenci var
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Onun durumu daha vahim Durakta zenci var ahazhahahahha hatuna odaklandığım için zenciyi görmemişim
Kız güzelliği ile bu olayı alttan alınmasını sağlayabilirmiş ben olsam 3 5 11 kere daha şans verebilirdim
çok fenaaa reizzzz
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
güzel video olmuş .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Xdream Nickli Üyeden Alıntı Kız güzelliği ile bu olayı alttan alınmasını sağlayabilirmiş ben olsam 3 5 11 kere daha şans verebilirdim hahaha
- K - ________ Dr.Ecu
bende bindirmem arabama yalamasını bilmeyeni
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı bende bindirmem arabama yalamasını bilmeyeni Hahauahauah
Xdream Nickli Üyeden Alıntı Kız güzelliği ile bu olayı alttan alınmasını sağlayabilirmiş ben olsam 3 5 11 kere daha şans verebilirdim beklediğimiz yaklaşım bu ya nedir yani gtü boklu araba.. dünya malı için insan kırmaya değmez,, ki bu kız iyiymiş cidden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları