|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BVC VTİ
|
ARKADAŞLAR BU VİDEO TAMAMEN DENEME AMAÇLIDIR..!
SAKIN KONU YANLIŞ YERLERE ÇEKİLMESİN..! ZATEN BU YARIŞ BENİM AŞIRI ISRARIMDAN DOLAYI YAPILMIŞTIR İKİ TARAFIN İSTEGİ ÜZERİNE VİDEOLARI SİZİNLEDE PAYLAŞIYORUZ EMİN ABİYE DE BURDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Anmelden | Facebook Anmelden | Facebook Anmelden | Facebook __________________________________ Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mapped By Chare |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
maşallah güzel denemeler araçların özelliklerini ve güçlerinide belirtseniz o algıyla izlesek çok daha iyi olur
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
maşallah çok güzel denemelerde araçlarda neler var nedir ne degildir bunlarıda belirtirseniz,ayrıca tayparın sesi mükemmel
![]() Yolda acayip geniş ve çizgiler çok büyük.ilginç.hava alanı falan sandım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: mk2 saxo-vtec es7
|
evet araçlara maşallah on numara oldu dün hv type-r(todo eksantirik ince conta k-pro hava filitresi heders port poliş var cuf 200sx 1.2 barda ama ne var üzerinde bilmiyoruz emin abi standart dedi motor için sadece
__________________________________ [/COLOR]
HİLTİNİN BABASI SPEC MK2 VTS ![]() BY POWER BAŞTAŞ PERFORMANS MEKANİKER ERKAN BAŞTAŞ (ADAMSIN USTAM) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
evet acil savaş durumunda uçak inmesi için kara yoluna tahsis edildi bizde kullanıyoruz
HİLTİNİN BABASI SPEC MK2 VTS ![]() BY POWER BAŞTAŞ PERFORMANS MEKANİKER ERKAN BAŞTAŞ (ADAMSIN USTAM) |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
EMRE07 adlı arkadasın belirttigi gibi typer da olan parcalar yazmaktadır ama 200 sx de neler var bilmiyorum sadece 1.2 bar bastıgını biliyorum arac sahibinden gerekirse sizin icin bilgi alip yarın o aracta neler oldugunu belirte bilirim.
__________________________________ Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Antalya gayri resmi rolling road..
Her iki aracada MaşAllah.... Emin in sx hala auto mu? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Hayır kardesim emin abi manuel e çevirmis aracı
__________________________________ Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
207 rc ne zaman görcez abi
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() __________________________________ Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
maaşallah araçlara.emin abinin 200sx e binme fırsatım olmuştu bikaç tur sıfır çizmişti sağolsun beni kırmayıp piyan'ın önünde. birde sanayideki küçük bir göbekte güzel bikaç video çekmiştik.büyük bir turbo takmıştı ozamna yazılımda yoktu.biraz geç doluyordu ama dolunca da muhteşem gidişi olan bir araçtı.allah kaza bela vermesin.gördüğüm güzel nadir orjinallikte olan araçlardan birisidir CUF 200sx.bu yaz geldiğimde yine görmek isterim
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
brake boost yaptıgım zamanları ozledim...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: punishe-R - mitsubishi - C.T.R Dana CiğeRi
|
6 ılerı sılwıa sanzımanı,motorıcı forget,headers skylıne r34 turbosu mu yoksa gt28 ayarında bı turbo wardı ustunde aracın sahıbı turbo ustası zaten..
ayarı falan daha tam bıtmedı 200sx ın daha gıderı war..![]() Masallah gusel deneme olmus tayyaradeletını gosterıor yawas yawas..
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE IT'S punisheR... ![]() MAPPED BY MUSTAFA ESE-R.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bugün HV typera bikaç makyaj yaptım 10hp si daha var
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
type-r ımıza maşallah dıyoruzz 200 sx de güzel ve temız bır araçç.
allah tekerinizee taş değdirmesinnn
__________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA) |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Heriki aracada masallah hv nin eski plakasi neydi?
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: es7 / sohc vtec (D16V1)
|
her iki aracada maaşallah...type-r ın sesi gerçekten çok hoş...kazasız belasız....bi sorum olacak.....type-r TEKİRDAĞ / ÇORLU'dan mı alınmıştı acaba ?...yoksa ben mi benzettim ?...tekraradan maaşallah...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
maşallah araçlara. o yol ne öle yaa ucu bucagı yok
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |