walla kendım ettım kendım buldun ne dıyım keske ısrar etmeseydım caglara alalım dıe
mecbur yenılgıyı kabul edecez...![]()
tünayK senin araçta neler var ? diğer araç(çağların dediğiniz araç galiba) hangisi ? Merak ettim de kusura kalmayın
Bu arada süper bir geceydi(ben en sağdaki GRI HB) hayatımda bu kadar büyük keyif almadım... Videoda belli olmuyor serkanın telefon sesi çok iyi alamamış ama 4 vti'ın yan yana vtec senfonisi çok çok güzeldi... Her vti sahibine böyle birşey yapmak nasip olsun diyorum![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
yok kardes nıe kızıyım...bende 17 jantlar varken denedıgımızde 4.vıtes sonunda yaklasık 2
bot onumde oluyor...dun ben 195 45 15 taktım denemek ıcın 1 ve 2 de ınanılmaz sardım ancak arka camurluguna gelebıldım...yanı gecemıyorum adamı![]()
Eyw. saolasınDemek ki hakkaten ciğerliymiş VTS... Vaka tuning demek ayar demek, Savaş Abi güzel ellemiş aracı demek ki
Ve evet biz stock b16'ların ilacı 4.785![]()
güzel oluyor ama bizim kadar eğlenen yoktur herhalde,, bütün gün laf sokmalar fln
ikiside güzel arabalar tadları cok farklı ama pejo geçiyor![]()
ahahahahha...pejo gecıyor lafını her duydugumda kopuyorum ya...sunu ımza yap caglar...
caglar bı tavan ac yaw...![]()
Ahan da yılların, asırların kavgası gene mi hortluyor yoksam ?![]()
Eyw. 2si de çok farklı tatlara sahip araçlar(2sini de kullandım), maksat muhabbet şamata
bizlere,arabalarımıza ve dostluklarımıza zarar gelmesin başka birşey önemli değilAyrıca başka hangi manyaklar 4 tane VTI alıp(hatta simetrik yapıp 2xSedan 2xHB) roll yapar
maksat makara eğlence
![]()
tabıkı canım maksat muhabbet bak ben cagları 3 boy gecıyorum ama cocuk uzulmesın dıe(cok duygusaldır kendısı) buraya yazmıyorum...![]()
vafc2 var bide ayar yaptı bunlarutkuyla jeff diye bi amerikalı yaptı ayarı hatta
tünayın arabasının motoru çok ii durumda ayarsız dynoda 163hp verdi şu an min 165dir
belki vardır bişiler daha, kaput altı mahremdir ya o hesap belki![]()
ha bu arada 15lerle 1 boy oluyo yanlıs olmasın 17lerle rahat 2 boy oluyor...
Yok canım şaka yapıyorum tabiki de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)