-
@ onur_26
Onur 306yla denediğimizde çaf çuf ların süperdi ama :D Sizin arabalar biraz daha komplex yapıda bizimkiler kara düzene daha yakın olduğu için cok sorun cıkmıyor gibi en azından ben 2 yıldır hiç sorun yaşamadım :) Garantin varken turbo değişimi yapmak güzel olur garanti bitiminden sonra turbo değiştirmek maddiyat acısından cok sıkıntılı olur değiştirmekle en iyisini edersin.Soft bir yazılımla kullan araban cok sık duruyor varsın yürümesin sekli yeter cok begeniyorum durusunu :) Ben bu saatten sonra yaparsam bi ince conta port polish yaparım en fazla kii oda bana yeter bu sartlarda sadece UK GTI geçebiliyor beniki speclerini sende biliyorsun az önce denedik 3 boy gerisindeyim varsın oda olsun arkadaştan videoları bekliyorum ekliycem burayada :) Benim yazılımdan ben cok memnunum daha iyisi olsa bile değiştirmeyi hiç istemiyorum :)
@ Özgür Ozan
Araba gayet rahatladı o egzoz sistemi üzerinde 1 tane orta susturucu vardı son susturucu olarakta quicksilverlardaki 1.4 son susturucu vardı yani cok cok cok sıkıyordu suan gayet iyi :) 51 de alt devir cok ölüyor 48 de öyle bir sorun yok keske 51 yapsaydım diye bi düşünce bile geçmedi aklımdan fazla rahatlıkta iyi değil :D
-
o zaman maşallah diyelim:)
-
Maşallah Evren'im çok güzel oldu :)
-
egzoz un duruşuda sesi iyi biarada patlama sesini koyun bnce:):)
-
merak ettiğim sistemi yapmışsın güzelde olmuş güle güle kullan :)
-
@gökhan43
Gökhanım teşekkür ederim :)
alfonso4474
Teşekkürler dün gece video ceken arkadaşın biraz acemiliğine geldi daha güzel ve kaliteli bir cekim yaparız ilerleyen günlerde :)
Alpe®
Abi teşekkür ederim ben birde ortaya susturucu koymayı planlıyordum ama sonradan vazgeçirdiler :D
-
evrenim kankam harbiden ses güzel oldu yapıldıkdan sonraki denemelerimizi hatırlarsan benim arabanın sesini duyamamıstım eksozundna + cekiş olarak yiğitlede konusmustuk bi eksoz bu kadarmı farkettirir die demekki ediyomuş hacım allah kaza bela vermesin ..