bu gece ankarada ufak bi deneme yapıldı.siyah supra cenk arkadaşımız ve hayabusa deneme yaptı.denemelerde zx12 de vardı .onun pilotuda ümit doğan arkadaşımızdı..supra 1.1 bar dikkatinizi çekerim
Anmelden | Facebook
bu gece ankarada ufak bi deneme yapıldı.siyah supra cenk arkadaşımız ve hayabusa deneme yaptı.denemelerde zx12 de vardı .onun pilotuda ümit doğan arkadaşımızdı..supra 1.1 bar dikkatinizi çekerim
Anmelden | Facebook
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
o neydi ya öyle?
sakın 1.1 barın üstüne çıkmayın.![]()
supra gördümya şu roll konularında helal olsun diyorum ben...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Supra'nin sahibi en mantikli isi yapti, su araci duze cevirmekle.
1.1 Barda bole gidiyorsa, bunun 2 - 2.5 Barini dusunemiyorum, suan araba cok stabil gozukuyor.
Gerci isin icinde 2 tane ne yaptigini bilen garaj olunca sonuc normal aslinda, sasirmamak lazim.![]()
masallah
bu rolling den degil ama onceden bi kadran cekmıstık
http://www.techturkey.com/forum/vide...on-ankara.html
Ahmet o gün video cekmedinizmi kahvaltı günü?
draglara girmeyecek supra, hafta sonu keyif arabasi
jantlari gelecek, nos kiti baglanacak,boyaya girecek vs vs yaris arabasina cevirmiycez arabayi zevkine takiliyor aracin sahibi, yarin biraz basinc acicaz artik eglencesine. 1.1 bar ve nossuz olarak cok hizli bence.
videolari koymadik hic cogundada cekmedik bile ama cok denedik zaten, r35,r33,911,sti,zx12,hayabusha vs vs maksat muhabbet ama hep, bugun hic gazlamadiysa 30 kere gazladi misal cok eglenceli bir araba.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Bencede bole kalmasi daha mantikli Korhan abi, bosuna bozulmasin araba zaten kac tane Supra war.
Bide lip lazim abicim bu arabaya oda eksik bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)