arkadaşımız sanmışız değillermiş fırsatçılıkla isim yapmaya çalışan adamlarmış... neyse fazla söze gerek yok bunun rövanşı olucak ;)
Printable View
yunusuda tanırım sulhiyide
ama videonun youtube a koyulmasının ne gibi bi hainliği olabiilir beyler
hainlik ilginç bi yaklaşım
bu arada civic in sahibini tanımam onu sölim
hasahadjuhuahfa fhds hvjdsu
hahahahah hahahah hahaah hahaha hahaha ben bunu yenı okudum vaLLa puhahahah muhahaha ya bana fark etmez denerız sorun deil sen nos bas fos bas fark etmez gel ne oLursun gel mevlana gibi oldum bende hahaa denerız kanka deneriz sorun deiL..
bu arada soraki viteslerde kacırma yok hanı normal gazlıosun mesafe kapanıomu kapanmıyo buna nedenir tolga ve özgun iyi biLir:NE İLERİ VAR NE LAMBA VAR Bİ NUMARA YOK ..............hahahaaha
Yalçın abi maş...:)
hangi araba nsl gidiyo aranızda ne oldu bilmem de burda 306 nın debraj kaçırdığını çocuk bile anlar sulhi kaçırmıyo bayılıyo fln demişsinde komik olma:):) vidioda bariz belli araba debraj kaçırıyo her vites attında 306 :)
:)))))))))))))))))
yunus kardesim sorundegil araban tam olsun yine deneriz ama madem araban hazir degil di nediye caryon ikihaftadir gel deniyelim diyen sen sin :soru: simdi burda hayinlik yapmisim hee kalkmadan önce senin arkadaslarinin yaninda ben demedimi gecersem youtube veririm diyee sen tamam demedinmi yani yunus burda kivirma simdi hayinlik yalancilik bunlar bana ters kardesim beni taniyan tainir herneyse yeniden kalkariz sorun degil
nosu takan gelsin bekLıyorum:)
ben aradan cekliyom isim yapmak istemiyommmm hahhahahaha
o ismi ben yapmak isterim hahahah