enjektörler postayla geliyor gümrük mevzuatları yüzünden :) heyecanla bekliyorum gelsinde o zaman bakalım hp lere nm lere :cool:
Printable View
aracın gücünü sahibi söylüyor. denemesi bedava diyor :D ..
ben alt devirlerde kalktım 50 kmh ile . benim 50kmh leonun turbosunun dolduğu yer, aynı şekilde 3. vitesle kalkışta da aynı derece turbonun tam dolduğu yer.
ben devrimdeyken,70 ile kalktığımız video, izlerseniz 3. vitesin sonunda 4. viteste geliyor geçiyor...
senin ibiza beni geçtiğinde (5. vitese attığımda) bende 3 orta susturuculu, 1,6 clio son susturucusu, 40lık borular vardı.... 2 boy değil 15 boy atmsı gerekirdi arabanın bence..
2 boy geçmedim ki zaten o zaman daha fazla fark vardı diye hatırlıyorum..
RS hiç basmamış gibi geldi bana :D
Leon'a maşallah :)
seat yürümüyo kosmus masallah diyorum adanada olmak varmıs
RS in vitesler zor bitmiş .
maşallah iki aracada ...
vala açıkcası adanada öle remus supersprint takıp gezemiyoruz. ya gece kovalamaca oynayacaz ya da bu tip dezavantajları göze alacağız. tabi bazı cesur arkadaşlar veya orjinal diye kaktıranlar var onları kıskanıyoruz. :D ortada 40 cm susturucu ve son susturucu çift bölmeli işte ..
vitesleri de hızlı atamıyorum üzerime gelmeyin ağlarım vallaaa :(
dizellerle rollenmek zor aslında vitesler tutmuyor devirler tutmuyor. biz yine de eğlencesine takılıyoruz.. herkesi de bekleriz her zaman...
vallaha arkadaşlar şimşek'in yaptığı bütün arabalar gerçek anlamda yürüyor adamlar diyorlarki dizelciler için bu sözler arkadaşlar yanlış anlamayın ATARI OLAN VARSA ADANA GİŞE MERSİN GİŞE HODRİ MEYDAN çıkın sahneye arabanız yürüyosa görelim diyolar..... fazla söze gerek yok bu sözler içinde benle kimse polemiğe girmesin benim kimseye bir sözüm yok şahsım adına.....
once uyelerımız bolumunde foruma b selam verseydınız de sonra yazsaydınız
maşallah araçlara... şimşekler in aracı çok iyi. çok beğeniyorum. diesel-power foreva :D
ıyı de ben bunu soyledıgım dekı saate bakın konunuzu actıgınız saate bakın :) neyse hosgeldınız :