Olm sen ne zaman GTI aldin? CZT ye ne oldu?
Printable View
Ya son susturucuda verim merim aranmaz kardes. Bak ben draglara girdigim son susturucu anlatayim sana. O zamanlar cok param yoktu. Arabama da cok para harcayamiyordum. Millet hafif egzoz potsuz kivrimlar kil tuy detaylarla ugrasirken ben gittim benim kasap egzozcuya, komple 63 luk kivrimi bol boru yaptirdim. Borulari bir gorsen iki elle zor kaldirirsin :) Sonra gittim Bostanci sanayiye sona 51 lik girisi olan ve ishal ...t gibi ses cikaran sanayi tipi igrenc bir son susturucu aldim. Cok da para vermistim o zamanlar. Yanlis hatirlamiyorsam 50 TL idi :D Ve ben bu speclerle draglara katildim birinci oldum.
Yani milletin cok fazla otto olsun zotto olsun kil tuy olsun dedigine inanma. 60 lik girisi olan herhangi bir son susturucu performans olarak isini gorur. Haa ses kalitesi diyorsan o baska.
ben senden 4 boy yedim he rs le abi ? 4. vites yan yana oldğumuzda hani yol kalabalıktı deneyemioduk yaa dürüstçe yazın walla ayıptır.. ki ben 1.6 enjektörüyle deniodum paso senelerdir bunuda biliosun abi sorunlu halde .. en son halini sende biliosun nasl gittiğini tabi üstüme oyna hep :D
Walla hala cok ozluyorum EZN yi. S2000 de her renk guzel ama kirmizi bambaska. Gerci gecen bitane gordum sedefli maviydi. Boyatilmis sanirim. Walla o da cok hosuma gitti.
Hanimi kandirirsam cipi satar alirim birtane daha dicem ama artik 2004 modeline 70 milyar veririz heralde :D
abı nıe sattın sen s2000ı ya.guzel arabaydı