benim bu egsoz ve cai konularında sormam gereken çok şey var. ben en iyisi arabayı aldıktan sonra konu açayım. böle her konuda zart diye sivrilik sormak olmuyo :)
Printable View
benim bu egsoz ve cai konularında sormam gereken çok şey var. ben en iyisi arabayı aldıktan sonra konu açayım. böle her konuda zart diye sivrilik sormak olmuyo :)
soracak birşey yok aslında, herşey denenmiş... 1-2 seçenek var.. poliz sıkıntı yapmayacaksa ss komple ve pipercross cai(misal) veya bmc, devir kesiciyi iptal ettir, kısa şanzıman tak, para harcayacam diyorsab cb egzantrik atıver, cai'yi sök itb yap, daha çok param var diyorsan komple turbo kit ve turbocharger kitler satılıyor, contasına pistonuna cıvatasına beyni dahil...
hayırlı olsun :D
Erkan jipimden sogumam icin beni arazide yenmen lazim asfaltta degil :D
Egzoz konusuna gelince durum tecrubeyle sabit. Sana daha enteresan birsey daha soyleyeyim. Benim RS' e ilk RS Tunerin kendi yazilimini attim. Yani bildigin chip tuning. Araba daha hizli gitsin diye atilan yazilim. Ingilterede milletin ove ove bitiremedigi arabanin karakteri degisti dedigi yazilim :) 4. vitesin sonuna kadar filtre headers egzoz cai li bir Vteci 2 boy max geciyordum. 4. vitesin sonunda beni yakaliyor 5. viteste 230 km ye kadar 4 boy onume cikiyordu. Sonra wimmeri bir attim, ister inan ister inanma ama 230 km ye kadar aradaki fark 7-8 boy oluyordu :rolleyes: Vtec hic kafa bile cikaramiyordu. Bir yazilim bu kadar farkettirir mi diye merak ediyor insan dimi. Ama ettiriyordu iste.
Before after dynosu yapmistim CAI siz ve CAI li olarak stock RS e. CAI siz derken yanlis anlama acik kafa buyuk K&N filtresi vardi arabanin. Yani stock filtre de degildi. K&N filtreli hali vs CAI li RS te 6 hp dynoda fark olmustu. Rollerde soguk havada net 2 boy farketmisti.
Yani RS leri anlayabilmek icin bizzat binip yasamak tecrube etmek gerek. Yoksa inanmayacak bisey yok. Netice itibari ile bahsettigimiz sey quantum fizigi veya evrim teorisi degil. Hergun usanmadan sikilmadan bizzat denedigimiz seyler :) Nasil sadece tek basina headers bir typeR da 5 boy net farkettiriyorsa, RS lerde de egzoz sistemi olsun CAI olsun en az o kadar etkili oluyor.
rs'te sona hks ya başkası yalan :D:D arabadan inmek istemiodum sürekli gaz :D
Ya son susturucuda verim merim aranmaz kardes. Bak ben draglara girdigim son susturucu anlatayim sana. O zamanlar cok param yoktu. Arabama da cok para harcayamiyordum. Millet hafif egzoz potsuz kivrimlar kil tuy detaylarla ugrasirken ben gittim benim kasap egzozcuya, komple 63 luk kivrimi bol boru yaptirdim. Borulari bir gorsen iki elle zor kaldirirsin :) Sonra gittim Bostanci sanayiye sona 51 lik girisi olan ve ishal ...t gibi ses cikaran sanayi tipi igrenc bir son susturucu aldim. Cok da para vermistim o zamanlar. Yanlis hatirlamiyorsam 50 TL idi :D Ve ben bu speclerle draglara katildim birinci oldum.
Yani milletin cok fazla otto olsun zotto olsun kil tuy olsun dedigine inanma. 60 lik girisi olan herhangi bir son susturucu performans olarak isini gorur. Haa ses kalitesi diyorsan o baska.
ben senden 4 boy yedim he rs le abi ? 4. vites yan yana oldğumuzda hani yol kalabalıktı deneyemioduk yaa dürüstçe yazın walla ayıptır.. ki ben 1.6 enjektörüyle deniodum paso senelerdir bunuda biliosun abi sorunlu halde .. en son halini sende biliosun nasl gittiğini tabi üstüme oyna hep :D