maşallah abi kazasız,belasız,çok iyi yürüyor![]()
vay kardesım benım super olmus Allah kaza bela vermesın Erkut abının elıne saglık.Sen turbo ve sanzımanı dert etme kardesım turbo kıt ve 4 ceker sanzımanın hazır hıc acele etme sen.Ben bı celıca gt4 gearbox ıle gtx3076 alayım senın kıt dırek hazır 800kg 4 ceker nıahaha![]()
Sağolasın Koray. İşallah sen celica transmissona terfi edersin bizde çıtırdan turbolarızHa bu arada kayıt yaptırdık pazar günü yarışıyoruz. Bakalım 0-400 kaç sn
![]()
Maşallah arac iddialı bi araç olmuş bence
Yalnız o 15'' eşşek ölüsü sac jantlardan kurtulmanızı tavsiye ederim.
14'' hafif bi janta geçiş sizi bariz şekilde ileriye atar!
Kazasız belasız..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Teşekkür ederim yorumlar için. Aracın eksiklerini yavaş yavaş gidermeye çalışıyoruz. Evet jantları değiştirmek aklımda hep vardı. Daha hafif bir jant alıp dönen kütle momentlerini azaltıcam. Hepimize kazasız belasız...
araç şaka makınası olmus otobanda cok dalga gecersınızbencede turbodan once yere aktarımı halledın şanzman ve 4*4 olayını yapar bıde janta el atarsanız 5 6 sn ye gibi bi değer çıkar tahmini . yanlız turboydu ıntercoolerdı şanzımandı 4*4 dü 900 kiloyu bulurum sanırım
![]()
Canavar kafasını yaşıyormaşallah nazar değmesin
dahada güzel olacak herşey
![]()
hehe kardeşimde yazmış![]()
Erkut abiyle ayara çıktığımızda supra gtr35 2 tanede motor bir de x5 gördük. Zaten güzergahımız aynıydıİşte orada anladımki frenlere el atmamız lazım. Önümüzde supra ile motor fren yapınca zor kaçtım
araba birden zangırdadı felan ama 5-3-2-1 ancak durdum
![]()
Bakalım yarın napacağız. Kaç sn çıkcak tahminleri alalım![]()
Debriyaj ve iyi tutunan lastik ile cidden çok güzel olur şu haline bakarsak
Maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)