Maşallah kazasız belasız ne güzel yürüyo
ps:gülüşün bitirdi beni hocam motorcu onu görse harbiden o koyar adama :D
Printable View
Maşallah kazasız belasız ne güzel yürüyo
ps:gülüşün bitirdi beni hocam motorcu onu görse harbiden o koyar adama :D
rollinge 160 da baslarsanız 220 gıbı gecersiniz 70 te basın 220 ye kadar yanında durma imkanınız yok..baya fark attıgınıza gore aracın 100-200 5.5 sn civarı heralde?bu sureyi ucurumdan ucarkenmi yapıosunuz?
Maşallah eğlenceli olmuş :)
Bu arada gerilmeye gerek yokta, ikiside zevkli , motorcu arkadaş belki çok zorlamak istememiştir..
şaka olmus şakaa , maşallah aracına allah hep böyle guzel gazlamalar nasıp eder ıns :):)
160 da basmışsın yazdımmı?basarsanız belki o zaman yanında durabilirsin anlamında yazıldıgı acık sanırım..
şimdi dogruları yazmak polemik yaratmakmı oluyor?
bu ne yaaa bunda ne var bana soyle hahahah :D
harbı saka olmus
maşallah :)
Niye hemen gerginlik niye ya!Aracınız harika , yarış motorlarına hız yaparken bakar ses hızı derdim cupra'lar onları geçiyor maşallah :)
maşallah kazasız belasız çok güzel gazlamalar olmuş.
bahsettiğiniz diğer çekimlerde varsa izlemek çok keyifli olur inşallah tebrikler.
maşşallah maşşallah ALLAH neşenizi arttırsın güzel olmuş cupra kazasız belasız inşallah....
Hastasıyım Stage3 cupraların...
maşallah çok iyi
İnan bakıyorum dönüşün hızlı olmuş :)
Allah kaza bela vermesin...Maşallah
maşallah..şaşkınlık kısmı güzeldi :D
gulım mı aglıyım mı? motor gecılır gecılır de bu kadar kolay gecılmez be bırader. yenı kasa r6 ya bı yaz bındım. 500hp evolar gecemıodu dalga mı gecıonuz? senın araba 500hp evodan hızldır belkı ama ozamanda rahat rahat gecıorum dıyemezsın. ben o ıste bı yanlıs vardır derım. maşallah aracına. Hakan abının aracını bıldıgım ıcın bu araclar motoru gecer ama bellı bır suratten sonra. belkı sen tektek te 200den snra gecıosun ama farkında deılsındır arac hızlı oldugu ıcın cabuk bıtırosun vıteslerı ve erken gectım sanıyorsun ama aslında 200-220 gıbı gecmısındır. gectıkten snra da baya acılır zaten 600 bıtıo oralarda.
Ahmet
aynen bende katılıyorum . 600 lüğü topspeed de geçersiniz ona lafım yok fakat yanındaki milattan kalma bi 600 lük değil 200 e kadar yakalayabileceğinizi kesınlıkle dusunmuyorum. hele 1000 likle kalkıp arayı açmışınız ona sadece güldüm :) siz bırakın arayı açmayı 1000 liğin yanında tutunamassınız.
amacım polemik değil ama gece gece videoyu izledim dayanamadım yazma gereği duydum iyi geceler