yok bunlar inanmış Cupra ile 1000 lik motor geçeceklerine.
IN BOOST WE TRUST
600 lük motorlarla denerim araç cupra varsa denemek isteyen arkadaşlar keyfine deneriz bi iddam yok ama bende arabanın gidişini görmüş olurum.
masallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Motosiklet geçmek aslında okadar zor değil, önce ne olduğu belli olmayan 2 kasa eski model bulunur, genelde konuyla pek alakası olmayan tipler alır zaten araba motor geçer kardeş diyince bilip bilmeden gaza gelirler bu düşüncede olan adamın zaten çok bilgili olması beklenmez, motorun ölü yeri yakalanır ve rahatça geçilir.
Ben daha işletim sistemi, dişli, komple egzoz vs. yeni model ciğerli makine ile akkını vererek gaz açan birinin denediğini pek görmedim. imkansız gelir ama 1000 kovalayan 600lükte görülmemiş birşey değil.
motosiklette kullanılan yağ bile vites geçişlerinden motorun çalışmasından kayda değer güçler kaybedebilir, bu adamalr neye dikkat ediyorki motorun kondisyonuna dikkat etsin.
Araba iyi gidiyordur laf yok maaşallah ama yolda denk gelip gazlarsa turbo hayabusada geçer sıkıntı yok, video'nun üstüne gitmenin çok anlamı yok.
arkadaşlar ben ygz typer ile denemiştim 05 zx0 umla fakat çekimler hiç iyi değildi arda arkadaşımda varsa koyabilir buraya.ben 05 zx10 ile 97 kiloyum o zaman motorumda ciddi ekipmanlar var ve dişlilerim standart 2.vites 100-200 hızlanması 3.91 sn ölçtüm.arkadaşımın 06 model zx10r ı var ön dişliyi 1 diş küçülttüm ve 3 kez 2.vites 100-200km hızlanmasını ölçtüm şuanki kilom 80 kg değerler şöyle 3.17,3.23 ve 3.31sn idi.ben 100-200 ü 4 sn altında olan bir araç olması gerekir diye düşünüyorum 1000cc motoru geçmek için.birde motor kullanan arkadaşlar bu roll olayını doğru yapamıyor genel olarak tabi.600cc motor çok rahat geçilir.ben hem 1000cc hemde 600cc motorların 100-200 ve 100-250 km hızlanma videolarını çekip koyacağım buraya.şuan aparatları ayarlıyorum.daha iyi fikir vereceğine inanıyorum.birde çok iddalı konuşmamak gerekiyor arkadaşlar yok geçemez yok olamaz vs bu söylemler havada bulut olmaz diye birşey yok.1000cc motor geçilebilir bir araca rollda bunu yapabilecek bir araç hazırlanabilir ve tr dede vardır kesin ben çok isterim bir otoyolda denk gelsem şöyle tüm sinirlerimi alsa benim)geçin beni arkadaşlar
)itina ile iç dış sinir alacak arabası olan arkadaşlar aranıyor
))
Adanalı arkadaşlar öncelikle insanların ne yazdıgını dikkatli okuyun
GSXR nerdeyse 1000 RR ı gecicek yazmış
Ruhinin motor kullanışı çogu motor camiasından olanlar bilirler Bende bilirim şüphem yok o konuda
ama o videodaki 1000RR sürücüsü daha motorun gazını çekemiyor adam gibi nerdeyse 600 lük ile Hakkını veren Ruhi gecicek 1000 ligi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ayrıca bukadar laf kalabalıgına gerek yok bence
Hilminin arabası daha 1000RR gecemiyor HULK ta dükkanda yatıyo hilmide istanbulda gidin deneyin HULK la daha iyi reklam olur.....
Call for prayer
Instagram hesabımız
polemik yaratmaya gerek yok ama arkadaş demek yeterince motor camiasının içinden değil ki bak senin bildiğin gibi ruhi abinin nasıl motor kullandığını bilmiyor yada diğerinin ki bunlar motor sürüyosa ben gidona elimi sürmem diyor.o yüzden bende video ekledim.Boşuna laf kalabalığı yapmıyoruz yani.
Uzatmanın anlamı yok buda benim videom
YouTube - ‪08 Hayabusa in Istanbul (Turkey)‬‏
Call for prayer
Instagram hesabımız
sevgili ahmet öncelikle sende bir okusan bunlarmı iyi motor kullanan arkadaşlar diyor çoğul orda ruhiyide alıyor işin içine kesinlikle polemik yaratmak gibi bir amacım yok ama sende dikaktli okursan güzel olur zaten bu ifadeyi kullanmasa kimsede bir şey yazmaz biliyorsun zaten ruh,i abi motoru bırakalı çok uzun zaman oldu
kenan sen ne zaman bırakcan bu işleri![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bende bıraktım motoru 7 ay olucak satalıaklın yolu birdir
Benn sadece Bocuq mustafanın yazdıgına karşılık söledim adam yanlış bişi yazmamış yani dogru yazmış nerdeyse 600 lük 1000 ligi gecicek öle degilmi ?
daha 600 lük ile gaz cekemeyen adam lar 1000 lige biniyolar 80 kmh ile 2 nci viteste gaz acıyolar ondan sonra motor yürümüyor araba ucuyor
Nyese ya tartıştıgımız mevzuya bak aynı 1000RR ı HULK la denesinler yada Cupra HULK la denesin
Cemin arabaya gerek yok o şu anda hilminin arabadan hızlı
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)