evet arkadaslar turbo boost control cıhazını aldım 2.00 pik 1.95 yurutebılıyorum aracı değer dusmuyor ama çok tedirginim biryerini kıracam diye...ama araç dahada sapıttı rahat suan 460 hp ler cıkar torkta 500 u bulmuştur
evet arkadaslar turbo boost control cıhazını aldım 2.00 pik 1.95 yurutebılıyorum aracı değer dusmuyor ama çok tedirginim biryerini kıracam diye...ama araç dahada sapıttı rahat suan 460 hp ler cıkar torkta 500 u bulmuştur
Sen bi mail at melih revo ya, yada Baycuyla bi konus 1.8 ler normal diye duymustum ama 2 barda noolur bi ogren istersen,,
TeamPASAOGLU
Melih egt ile ilgili soruya hala doğru cevap verememissin. Egt diye sordukları şey exhaust gas temperature yani egzoz gaz sıcaklığıdir. Degerler 500-600-700 falan gibi rakamlar ve daha fazlası olur. Bu denemede sanırım 1000 dereceleri gormussundur. Ama anladığım kadarıyla egt saati yok aracında. Almanı tavsiye ederim egt şakaya gelmez![]()
ŞİMDİ bu doğru cevap verememişsin cümlesine bir anlam veremedim açıkçası,ayrıca bana nedemek oldunu öğretmeye çalışma durumuda biraz komik olmuş sanki...1000 değerleri görmüyor benim aracım okey...ya benim görme duyularımda bir sıkıntı var yada egt cihazım bozuk ,yada egt cihazım yok ben var sanıyorum ,eşsiz bilgin için teşekkurler...
Peki sonuç olarak EGT kaç oluyo basıldıgı vakit, cok güzel hızlanması var stabil olarak kullanırsınız inşallah.
tesekkurler dereceler 900 gıbı tehlıke arzedıyor sonuç olarak egsoz sıcaklıgı demek motor sıcaklıgı demekte denebılır kırılmalar zaten yuksek ısıdan fazla çevirmeden aktarım organlarının ...bu sebeplerden dolayı oluyor
Melih Bey pardon ama hala sorulan sorunun cevabı yok)
Sizin EGT'niz sorulmuş lakin siz kaç derecede tehlike arz ettiğini yazmışsınız. Douu bey'in dediği gibi hala sorulan sorunun doğru bir cevabı yok .
adam 900 demiş işte neyin peşindesiniz anlamadım. . ya da ben de yanlış anlıyorum....
araç yüklenmiş , amatör biri 1 günde kırar bunu. profesyonel olduğu belli, kolay mı bu tip makinayı kullanmak...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ne egtymıs arkadas![]()
ciddi anlamda egt nin kaç olduğunu merak ediyorum.
egt göstergesinde 6.7 gibi bir rakam okuyamazsınız
afr göstergesinde de o rakamlar okunmaz.
dip gaz giderken acaba yağ basıncınımı okuyosunuz?
+ olarak egzos sıcaklığı motor sıcaklığı demek değildir.
bilmedigini mi idda ettim ben ? adam egt diyo 11.8 diyosun. sonra bir daha egt diyo bu sefer 6.7 diyosun. sonra 900lere gelince tehlike arz eder diyosun. bunları herkes biliyor burda zaten. senin aracında egt kaç dereceye cıkıyor onu sordu herkes. kimse sana bilgisiz veya araba kullanamayan demedi. yazılan yorumların içinden en olmayacak şeyi seçip yorum yapma. yüzyüze bakan insanlarız sonuç olarak. egt degerini yaz derece olarak herkesin sorusu cevaplanmış olur bu kez. senle bir sorunum olsa ima etmem bilmiyorsun derim ayrıca. yazdıklarımın altında ima arama boş yere![]()
11.8 dıdıgımde sonra uykusuz oldumu soyledım yanlıs anlamısım dedım sonra 6.7 dememdekı değer egt cıhazı gorduysen sımdıyekadar 12345...dıye cıkıyor yanı 600 700 demek ıstemıstım ama sen anlamk ıstemedın sanırım...ayrıca araba kullanamayandan dıye bısey yazmışşın onu anlamadım
zaten hepsi öyle cıkar melih.. bende yok sanmışsın sanırım da bendede var..ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme.. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 olarak yazar.. içindede x100 diye bir ibare bulunur.. aynı devir saatlerinde oldugu gibi.. neyse 600-700 dereceler gayet güzel degerler egt için.. umarım bir sorun cıkmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)