User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
139 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf r nm 294 km top speed

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlaşılmasın ama 520hp olunca patlama riski nedir? gerek dsg gerekse motor sıkıntısız yürümü acaba tskler...
    Kuru kavrama dsg A3 ve TT grubunda var. Golf r'daki şanzıman nedir net bilmiyorum ama öyleyse eğer malesef bu şanzıman üzerinde 400 NM tork limiti var. 400 NM'yi geçince sanzıman safe moda geçiyor. Bu sebeple ABT ve superchips'in DSG ve düz vites softwareleri farklı TTS için. DSG'nin torku daha düşük.

Melih bey sizde herhangi bir safe mod olayı söz konusu mu, yada böyle bir araştırma muhabbet geçti mi aracınız yüklenirken, ?

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok çok güzel bir deneme çekimi olmuş maşallah

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuru kavrama dsg A3 ve TT grubunda var. Golf r'daki şanzıman nedir net bilmiyorum ama öyleyse eğer malesef bu şanzıman üzerinde 400 NM tork limiti var. 400 NM'yi geçince sanzıman safe moda geçiyor. Bu sebeple ABT ve superchips'in DSG ve düz vites softwareleri farklı TTS için. DSG'nin torku daha düşük.

Melih bey sizde herhangi bir safe mod olayı söz konusu mu, yada böyle bir araştırma muhabbet geçti mi aracınız yüklenirken, ?
    evet bunlar konuşuldu revo da dsg yazılım var ama revonun sitesine girerseniz stage 3 için istenenlerin karşılığında dsg yazılım yok ama 4 yapılırsa olmalıymış ben bayçu nedediyse aptım pişmanda değilim temiz bir esnaf yamanda aynı keza...gerek görmedini söyledi ingilteredeki revo firması bu şanzumanın yazılımını bu setapla yürütebilirsiniz demiş sıkıntı yok demiş...sürekli kulağım şanzumanın verdiği tepkide ama en ufak bir değişiklik yok çok şükür

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracınıza mükemmel gidiyor fakat 6800devirde değil yaklaşık 7400devirde geliyor yanlış görmediysem 294'e ve kesiciye giriyor hıdıdıdın yapıyor.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bunlar konuşuldu revo da dsg yazılım var ama revonun sitesine girerseniz stage 3 için istenenlerin karşılığında dsg yazılım yok ama 4 yapılırsa olmalıymış ben bayçu nedediyse aptım pişmanda değilim temiz bir esnaf yamanda aynı keza...gerek görmedini söyledi ingilteredeki revo firması bu şanzumanın yazılımını bu setapla yürütebilirsiniz demiş sıkıntı yok demiş...sürekli kulağım şanzumanın verdiği tepkide ama en ufak bir değişiklik yok çok şükür
    Allah nazarlardan saklasın, yanlış anlamayın, aracınız beni gerçekten çok heyecanlandırdı, ilgim,merakımda iyi niyetlidir,sevdigimdendir , aracınızın şanzıman sınırlarını biraz araştırıp size de net bir bilgi verecegim,içinizin rahat olması açısından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracınıza mükemmel gidiyor fakat 6800devirde değil yaklaşık 7400devirde geliyor yanlış görmediysem 294'e ve kesiciye giriyor hıdıdıdın yapıyor.
    yanlış gormüşsunuz 6800 son devrim 8000 yanlız 9000 değil tesekkurler

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oy maşallah

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    top speed böyle olur maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih kankacım araba maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız yalnız biliyosun halen var bi pıt merak etme yapıcaz senin arabaya bi adalet daha biraz keyfini sür şimdilik daha gideri var baycu başkanında ellerine saglık .

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3 ten vaz geçip bundanmi aliyim cidden kopmuş gitmiş
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi ya

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğinize değmiş gerçekten. allah kaza bela vermesin güle güle kullanın inşallah...

inşallah ilerleyen günlerde bikaç denk araçla rolling de görebiliriz

WhiteCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah aracına ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde gazlarsın inşallah çok güzel olmuş....

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melihcim gülegüle kullan tekrar sıkıntısız, arkadaşlar ben aracı istanbuldaki işlemleri bittikten sonra test etme imkanı buldum çok başarılı hazırlandığını söyliyebilirim Melihinde dediği gibi alt devirler çok bitik ama turbo dolduktan sonraki ivmelenmesi çok başarılı özellikle vasgate den gelen o ilk ses çok ürkütücü, birde Melih aklında olsun biz Bayçu yla teste cıktıgımızda gaz pedalına sonuna kadar oturdugunda yani o kademeden sonrasına kadar olan kısıma daha fazla basınç basıyor demişti sanırım anlık olarak ama, biliyorsundur gerçi ama hatırlatıyım dedim yinede, denediğin stage3 lü bir cupra vardı onunla nooluyor şimdi merak ediyorum videolarını bekliyorum, selamlar,,,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bs type-r;2405545]Melihcim gülegüle kullan tekrar sıkıntısız, arkadaşlar ben aracı istanbuldaki işlemleri bittikten sonra test etme imkanı buldum çok başarılı hazırlandığını söyliyebilirim Melihinde dediği gibi alt devirler çok bitik ama turbo dolduktan sonraki ivmelenmesi çok başarılı özellikle vasgate den gelen o ilk ses çok ürkütücü, birde Melih aklında olsun biz Bayçu yla teste cıktıgımızda gaz pedalına sonuna kadar oturdugunda yani o kademeden sonrasına kadar olan kısıma daha fazla basınç basıyor demişti sanırım anlık olarak ama, biliyorsundur gerçi ama hatırlatıyım dedim yinede, denediğin stage3 lü bir cupra vardı onunla nooluyor şimdi merak ediyorum videolarını bekliyorum, selamlar,,,[/QUOTE]

kanka zaten sen ve alpaslan olmasaydınız kafayı yerdım sizinde kafanızı yedirttim ama koyacam tabi vidyoları en kısa surede şimdilik aracı tanımaya calısıyorum bılıyorsun bu işler bu camıada hassaslık istiyor...aracın yurudumü keyfını hep beraber sürüyorsun,birine yenilsen hemen etiket oluyorsun...ben elimden geleni yaptım...bu arada alt devirler bitik deme adamlalar şimdi 40 km suratle 4. viteste kalkalım diye rol teklifinde bulunmasın

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih benım eskı cupra deneseydın bende merak edıyorum nasıl gıdersınız dıye 1.55 barlık halınle, cupra cont 1.4yuruyo

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebriği hak ediyorsunuz maşallah
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih benım eskı cupra deneseydın bende merak edıyorum nasıl gıdersınız dıye 1.55 barlık halınle, cupra cont 1.4yuruyo
    tabi denenecek aracıma guvenim sonsuz senin aracında zaten turkıyede citti risklerle baya basarılara imza atmıs bir makına...yasın benım arkadasım sonuç ne cıkarsa cıksın önemli değil ama biraz basınç açacam açıkçası....tabi şunuda bılıyorum k04 un bastığı 1.55 basınçla 3071 in bastıgı 1.55 basınç aynı olamaz yanı 3071 kıtle 1.55 bar sureklı basmak iyi diye dusunuyorum...ama ben yınede su basınç açma boost alim 1.7 bastırim öy yurıcem sonrada 1.55 ile yurıcem bakalım fark cok olacakmı tabi bu bır zaman gerektirecek cunku istediğim urun yok...tabi bu insan psikolojısi baya emek harcıyorsun,karşılığınıda almak istiyor insan

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi denenecek aracıma guvenim sonsuz senin aracında zaten turkıyede citti risklerle baya basarılara imza atmıs bir makına...yasın benım arkadasım sonuç ne cıkarsa cıksın önemli değil ama biraz basınç açacam açıkçası....tabi şunuda bılıyorum k04 un bastığı 1.55 basınçla 3071 in bastıgı 1.55 basınç aynı olamaz yanı 3071 kıtle 1.55 bar sureklı basmak iyi diye dusunuyorum...ama ben yınede su basınç açma boost alim 1.7 bastırim öy yurıcem sonrada 1.55 ile yurıcem bakalım fark cok olacakmı tabi bu bır zaman gerektirecek cunku istediğim urun yok...tabi bu insan psikolojısi baya emek harcıyorsun,karşılığınıda almak istiyor insan
    deneyerek basıç farkını görmüş olursun, bızde oyle deneye deneye cozduk arabayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)