Maşallah araçlara...
Printable View
Maşallah araçlara...
walla izmirde bilen biliyo.arac hala selami abiden aldığımdan beri aynı.bakımlarını temizliğni düzenli bi biçimde yapıyorum sadece.ben denemeye gidiceğim gün gecilcem die gitmiştim.ama aradaki farkı görmek istedm.gecnce zaten şaşırdım.video koysammı koymasammı arasında kaldık.neyse izmrde araba işi yapan az cok tanıyan vardır.yalan sölemiyceğimi bilir.
şöle diyelim o zaman nie (ds 106) yla ii gidiyoruz?
Yanlış anlamamak lazım yazılanları öncelikle..
Ben senin yerinde olsam yüklü dediğin araç ile olan videomu koymam mesela.. Mantık dışı çünkü.. Araba o kadar iyi yürüyorki motorunda X'ler Y'ler olan hemcinsini de geçiyor demem daha doğrusu yoksa video koyup koymamak değil sorun.. Kendini de inandırmamışsındır sanıyorum çünkü bu işlerden anladığın az çok belli..
Her araç farklı yürümez zaten ''DS'' dediğin araçla niye yürüyoruz sorusuna gelince.. Aynı banttan aynı teknoloji ile üretilen her aracın hemen hemen aynı yürümesi lazım zaten.. Seninki ve diğeri olması gerektiği gibi gidiyordur diğerleri öyle değildir.. Bence bu işler stockta şöyle böyle değilde yapılanlara ne kadar cevap verdiği ile alakalıdır..
yanlış anlaşılcak bişi yok zaten.burda amac muhabbet konusmak bişiler paylaşmak.ama arkadsın arabasında bi yanlıslık vardır eminm.ama bu benmle kalkan araba gırtlak dolu arabalarla kalkmk istiyo.bende durumu görp daha iyi bi değerlendrme yapmasını istiyorum :) sonra nie böle oldu dememe açısından..
videoların arasında stock gti ve vti videosuda var.ama sunu diyeyim.Stok olarak bi cok kişi iyi yürüdügümü söyler.ben kesinlkle benm aracım şöle böle demiyorum.ama bencede iyi gidiyo.hakkını yememek lazım die düşünüyrm.daha önceki videolarıda var tech te.
Maşallah , iyi seyirler diliyorum..
kardeşim aracına maşş allah kaza bela göstermesın ama aracın saglıklı bi stok gti in gitmesi gerektiği gibi gidiyor bundan daha fazlasını beklemek zaten hata olur dediğim gibi eksoz filtre ile ne kadar gideceği bellidir..ama yineliyorum hkh ın o speclerle çok çok iyi gitmesi gerek bence 52 nin hakkını veremıyor..bu arada denemeler kımın devrıne göre yapıldı basmadan önce senın devrın kaç bindeydi?muhtemelen üst devir basmışsınız..yoksa hkh nın devrıne göre bassaydınız net 2 boy onunde olurdu..çünkü 16/63 le 14/60 arasında alt devır basılırsa 2 boy net oluyor ama üst devır basılırsa kafa kafaya gidiliyor :icon_tup:
yarın aksam çifteye gelicem cenk burdaysan bı gruselım yarın deneyelım ..
walla cok iyi olurdu.ben istanbulda çalışmaya başladım.aracıda dükkana kapattım.hafta sonları kardeşm sadece gezmeye cıkıyo.ama izmire gelicem.geldiğmide ulaşırım deneriz..
napalım nasip deilmiş baska zaman artık ..
aracı satıcak değilsin sanırm?
şu an ıcın dusunmuorm bazen dızele gecme vaktı geldı dıorm ama azcık daha takılayım yaz bıtımınde belkı satıcam cenk..
maşallah araçlara :)
masallah araclara sesler cıgerden gelıo ;)
teşekkürler..
güzel yürümüş tr maşallah :)
maşallah araclara ..
Maşallah araçlara... Sıkı denemeler olmuş
teşekkrler.öteki arabalarıda dikkate aldgnızdan..
haluk fatıhın yaptıgı yazılımımı taktınız :D
Masallah bütün araclara cigerli gti görmek benı cok mutlu edıyo Honda sever olmadıgım ıcın :D:D:D