diger videoyu izleyin farkı görün tr yürüyormu bırakmıs hesapta 150 metre gerisi gözüküyor fark ordan belli
Printable View
diger videoyu izleyin farkı görün tr yürüyormu bırakmıs hesapta 150 metre gerisi gözüküyor fark ordan belli
HKH nin sahibi benim sadece şunu sölicem allah belanızı versin sizin....! buzamana kadar kimseye beddua etmedim ama siz hakketniz ayıp lan nedir bu kadar yıpratmak istmeniz fırsatcısınız olum siz haberim olmadan video cektiniz arabamda sorun var artı söktünüz geldiniz ne var ne yok ona rahmen yana yana gittik dye seviniyosunuz...
gecen cuma tekrar tr ile denendi hkh de sadece yan koltuk ve arka kolktular sökük buda en fazla 30 kilo eder tr de ne sökük tam bilmemiyorum cünkü aracı getirir getirmez yarış yerine gittler ben bildiklerimi yazıyorum tr de ön ve arka koltuklar sökük yerine sadece şöför koltugu takılmıştı oda 5 kilo bişey üstüne bide kaput polyester yani kısacası en az 60 kilo sökük keşke ben hiç bişey sökmeseydima ama fark iyice belli olsun diye söktüm...
bu arkdaşlar neden ilk denemeyi koymadılar cünkü ilk deneme baya gericen başladı ve üst vitesleri videoya yansıttık fark en az 2 tır boyu yani videoda net görülüyor 2. videoda yakında başladıgı için sonucta 2. vites 4000 devirde başlıyoruz ve tam ordan gecerken eger kulagınız saglamsa 4. vitese yeni takmış oluyor bu da şu demek 2. vites baladıgı andan itibaren 3.vites bitiminde yani vidoya yanısan kısımda 4 5 boy görünüyo ileride yani 4. vites ve .5 viteste fark 10 boy acılıyor yalansa arabayı kullanan arkadşa eger yüregi dogruyu sölemeye yetisa sölesin sonucat sohbete gidiyosunuz yalanın iyi bişey olmadıgını bilirsiniz... yani sonuc şu ki ilk denemedeki videoyu koydum izleyin ve iyi karar verin hkh ciddi yürürü olan bi aractır kötülemek yakışmıyor trde kendi katogorisinde iyi yürüyen bi aarac ona lafım yok ama hkh ile kıyaslama yapılması bile bence sacma sırfı burdaki videonun gecerli olmadıgını ispatlamak için tekrar denedik... umarım yeterince acıklayıcı olmuşumdur... not: yalanla iş yürümez dürüstlük herzaman en iyisidir karşınızdakine saygı duyunki itibar bulasınız...
yeni cekim video:
HKH SAHİBİNN VİDEO:
http://www.techturkey.com/forum/vide...-tr-106-a.html
TR SAHİBNN VİDEO:
http://www.techturkey.com/forum/vide...s-hkh-gti.html
yorumlar orada.ben susuyorum.sende sus istersen artık.millet görüyo neyin ne oldugunu be kardeşm.BIRAKALIM YORUMLARI ONLARDAN ALALIM.
bunları buldum burada sonuç daha az tr gine insaflı video koymuş:D
arkadaşlar arabalarınıza bravo ama gereksız gerilıosunuz gerek yok varsa bi yanlışlık bir kere daha yarış ayarlarsınız herkeside cagırırsınız bi tanede camcar ayarlarsınız yanınızdan sıkar oda ceker sizi yalan yanlış ne varsa görülür
Murat farkındaysan ben hiç bi videoya,hatta artık bu sitede hiç bi konuya yorum yazmıyorum,okumuyorum bile cunku benim açımdan bu işler artık bitmiştir,yıllardır zevk olarak yaptığımız işin artık bu boyutlara geldiğini görmek cok uzucu bi durum bence sen de anlık sinirlerle boyle yorumlar yazma kac gundur cenk e de soyluyoruz onunda yorum yazmasını istemiyoruz..
Bak kardeşim konunun benimle hiç bi alakası yok seni de yaptıgımız 2 deneme dısında tanımıyorum biliyosun ama kotu niyetli biri olmadıgını dusunuyorum,cenkler ekolar sevdiğim arkadaslarım rica ediyolar geliyorum arabayı kullanıyorum ve gidiyorum ne kimseyle konusuyorum ne yorum yapıyorum ama inan onlarda bu konuda kotu niyetl eyaklascak insanlar değiller cunku konu bastan sona boş..
Evet seninle ilk denediğimizde yanyana yuruduk ama bu zaten bastan sona mantıksızdı tr stock bi arac ve stock kategorisinde iyi giden bi arac o gun senin araban da sorun oldugu zaten belliydi ben denedikten sonra da konustugum arkadaslara soyledim bu tr nin basarısı gibi gozuktu belki de oyleydi ama senin kendi arabanda hata araman daha dogruydu,gordugum kadarıyla gecen sure zarfında gerekeni yapmışsın ve ilk denememizden sonra gecen yaptıgımız denemeyi baz alarak soyluyorum arabanı baya geliştirmişsin maasallah...zaten deneme amacı budur denersin begenmediğin bişey olursa gider duzeltirsin sende bunu yapmışsın inkar etcek bişey yok..
Gecen gunku deneme olayına gelince de buraya senin ve cenk in bu kadar yazıp acıklama yapmasına gerek yok aslında cenk orda yoktu zaten duydugu kadarını biliyo sende olayı net yasamadın bilmiyorum ne kadarını ögrendin ama senin arabayı tanımıyorum ama duydugum kadarıyla ferhat usta suruyomuş sanırım,ilk deneme basladı senin arabanın farları yanmıyodu yolda giderken ferhat usta birden farları yaktı bende stoplarda bi hareket gorunce vites atamadı frene bastı sandım ve cok erken bıraktım ilerde kendisine de söyledim o da bana neden durdugumu sordu zaten bi daha deneyelim abi dedim ve bi daha denedik,zaten bizim araba sökuk mantıken o kadar kısa mesafede o kadar tırlar bilmemneler kadar boyu kimse atamaz kardesim bu senin arabanla alakalı bi durum değil ki bu kadar boy mevzusu uzamaz yani.evet senin araban guzel olmuş biraz daha toplarsa kendini daha da guzel olur evet sabaha kadar da denesek o gün ben yine de hkh yi gecemezdim ama asla tır bilmemne boy yemezdim zaten videodan gecerken 5.vtese atıyoruz biraz daha ilerlesem 1,1,5 boy kadar daha acardı hkh araba son hıza geliyo bırakıyoruz zaten ki önemli olan gecmekse gectiniz zaten ne tr kötulendi ne obur araba yoruma bu kadar gerek yok izleyen maasallah der gecer herkes zevk alsın yeter..okuyup yazmıcaktım ama belki benim dusuncelerimi de merak edenler olmuştur diye yazmak istedim ferhat ustaya da sorarsan aynı sekilde acıklama yapacaktır muhtemelen zaten bu olay iyice canımı sıktı cok sacma cunku araba için bu kadar yıpranılmaz,bi daha da ne kendi arabamı ne de baska bi arabayı kullanıp deneme yapmam zaten yıldık artık :) hepinize basarılar,iyi akşamlar...
zade ben soyledım ona hkh aracın teaming ihtiyacı var yazılıma ıhtıyacı var dedım ama genede yurumus sen bu ısı bızden daha ıyı bılıyosun kotu teaming, eskı yazılım artı yamı cevırır aracı eksıyemı size bırakıyorum bence eksıde guzel bi teaming ve yazılımla aracın emın ol daha ıyı gıtcektır murat kardesımmm :icon_tup:
kafanız buna bastı bu cümlede yani olsun sorun yok dostum orda en az on kişi aynı videoyu cekti hepsi koysun montaj demezsin öyle ikinci videoyu koymakla olmuyor bu işler noter mi lazım size sonucta yan yana baslıyor bu araclar gec 50 100 metre ileri cek bi video yan yana gittik diye sevin ancak avutur durursun kendini yazık sonucta hızlı arabaya biniyorsun allah korusun yalan dolanla bi yere varamazsın
En keyifli video sondaki valla maşallah :)