maşallah htb ye iyi yurumus![]()
Başka bir forumda da yazdım,bu forumda da yazmak istiyorum.306 neden bitik baskı balatayla yürümek istiyor bu arabayla anlam veremiyorum.Ayrıca video 306'nın arabasından çekilmiş.Arkadaşsınız diye varsayıyorum ama bariz bir şekilde plakayı yazmışsın.Bu videoyu HTB kendi elleriyle nasıl geçildiği arabaya teslim etmiş?
Video güzel ama anlam veremediğim noktalara açıklık getirirseniz sevinirim.
306'nın tam 16. saniyedeki sesi durumunu ortaya koyuyor sanırım. Yinede tebrikler araba gidiyor belli.
diyer forumda ufaktan bircevapveridm 1. beni caran kendisi 2.baskibalatasi yeni ve hata bronz falan biseylerdedi 3 kalkmadan önce pazarlimizi yaptik beni gecersen gecmissayarim dedim ama ben gecersem yandin ozaman oda kabul eti kendisi verdi video güzelde cekmisler 4 sözkonusu bir bayilma oldu galiba ama 1vites 2vites 3vites olmakla birlikte 3defa denedik ve hatta onlarda kendiaralarinda denediler![]()
bitik bi debrıyaj yok sadece bayınLan bi motor var..ben 1 sene 306 kullandım öle kcarın 306 ım olmadı ...3 ay böle vtec kullandım ama aynı böle sekılde bayıLan bi vtecim oldu...bıkmaz kardeşim tebrikler...
sulhı kımseye bırseyolsun dıye yazmıyoruz burda bayılan motor dıye bısıymı var vıtes ceksınde debrıyaj barız kacırıyor seslen anlasılıyor yanı
kanka kacıran debrıyaj bölemı bi his verir sence motor gibi cevırmes mi?benım 306 gti ile kendı vtecimle denemiştim 4 te ayırmaya başlıodum..ki bu turbo..
Yapımında cok emeğimin gectigi bi 306 gti ımız var bundan kat kat daha iyi gidecegine eminim,306 lar gitmiyo diyenler icin youtube da azıcık gezinseler goreceklerine sasırabilirler diyebilirim,yine de civic güzel yürümüs maşallah...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
öncelikle yalçın tebrikler ama yaptığın çok ayıp bişey ben senin samimiyetinie güvenerek videoları verdim bana kalkıp youtube koyucam deseydin vermezdim 2. si bronz balatayı taktık ve hiç denemeden geldik yolda kaçırmaya başladı ben sırf okadar yol geldin denemeden gitme diye denedim ama senin yaptığın hainlik burda herkez şait olsun bidaha denicez ve herşeyim sağlamken herkezde gelsin izlesin... sıra sanada gelicek süli bey. sen şimdilik sus arabanı bitir!
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)