|
|
#1 | |||
![]() |
denemeler 60-200 yapılmıştır , golf ün sahıbı kardeşim siteye üye değildir yorumlar ona göre yapılırsa iyi olur, herkes geçtiği videoları koyar ben geçildiğimi koyayımda kural bozulsun iyi seyirler
![]() vtec2 de 17 jantlar vardır ![]() __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... Son Düzenleyen DENON; 01-07-2011 22:44. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
her 2 aracada maşallah, Golfte neler var acaba ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
stock muş ööle dedi sahibi arkadaş
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
maşallah abi kazasız,belasız
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
iyi yürümüş tsi da vtec 2 yi jantar baltalamış galıba
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
baltalasın baltalasın 1.5 boy baltalar en ıyı ıhtımal kafa kafaya yürürdük , 110 hp aıle arabasıyla 140hp turbo arabayla hangı babayiğit cesaret edıpte yürümeye kalkar ahahah
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi senın araç zır stokmu
niye 110 dıyon sımdı evlat alınmasın
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
üstündeki parçaların hepsi hondanın oem parçaları aftermarket ürün yok
![]() d16z6 emme manıfoldu d17a2 ecu düz boru cnc de yaptıgım short shıft __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... Son Düzenleyen DENON; 01-07-2011 23:06. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 94 ex, vfr800 vtec
|
maşallah abi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
vtec 2.5 ne oluyor orayı anlaamadım..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
al işte muştu benım arabada olanlar bunlar aga
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
honda iyi gitmiş maşallah araçlara
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
türkiyede vtec2 sine güvenen varsa gelsin demek oluyor
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
abi onlarda tsi la gelmesin sonra
maşallah araclara. artık roll ler teke tek yapılıyor videolar hoş olmuyor ya
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Hergün sabah 10 akşam 5 kasabin önünde duruyor ciğerli olacak tabi
Maşallah yusuf abi |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
valla ben rica üzerine denedim , hem aracım 30k km de 140hp bır araca karşı nasıl yürür diye merak ettim onun için deneme yaptım , zevklıydı gerçekten , zaten 2ye 2 bır deneme yapsaydık tsi ile turbo nun tork avantajından dolayı fark çok olurdu , ben bır de sac jantlarımı ve stage2 debriyaj takıpta denemek ıstıyorum ılerı dogru bakalım geçebılecekmıyız
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Abi maşallah senden önce ben koydum geçildiğim videoyu geç kaldın hauhau
![]() Maşallah araçlara
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |