çok enteresan insanlar adam 200 le yanından saçma bi vaziyette geçiyo millette korku yok sıraya girmiş 10 cm uzaktan izliyo :D
Printable View
çok enteresan insanlar adam 200 le yanından saçma bi vaziyette geçiyo millette korku yok sıraya girmiş 10 cm uzaktan izliyo :D
her marka test sürüşü ekibine bi tane arap almalı bence.
manyak la bunlar
yol kenarında bekleyenlerin tiplere gel :D
normal insan bu hareketleri yapmaz ve insan hayatının zerre kadar önemi yok..kafayı yemişler.
bunlarda 1 gram akıl yok. bu kadar salak insan topluluğu olamaz. yazık yaa yazık...
adamlar yapıyo baya videolarını ızledım kazaları felaket oluyo ınsanların ıcıne dalıyolar fln
bence drifti araplar bulmuş
tımarhaneden kaçmış direksiyona oturmuş :D
bu adamların beyinlerine çöl kumu :) kaçmış akıllı işi deyil bu yaptıkları ne demişler arap yağı,sabunu bol bulunca :D ..... sürermiş
yıllardır arap driftin sırrı çözülemedi :D
Hayatta en tehlikeli insan kaybedecek birşeyi olmayan insandır... ( YEĞEN )
arkadaşlar ben 1 sene bu adamların arasında yaşadım neden böyle yaşadıklarını az çok biliyorum. Öyle bir memleket ki kendi halkı tutsak yaşıyor. Yabancıların yaşadıkları sitelere girmeleri yasak. Eğlence oralarda dönüyor. Arkadaşın olsa almıyolar kapıdan. Genç hatunlar yabancıların peşinde arap erkeklere bakmıyor. Tek eğlenceleri arabalar ve gerçekten arabalar inanılmaz ucuz. Burada 30000 TL ye aldığınız araba orada 2000 lira. 30000 liraya 2006 F430 satın alıyorsun. 8000 dolara Maserati alıyorsun. Perşembe akşamları Cidde de Jamjoom denilen alışveriş merkezinin otoparkında geceleri en güçsüz araba 700 hp oluyor. Polisin yaklaşması bile yasak gelenlerin hepsi bir yerin prensi ya da kralın akrabası. Foto çekmek yasak video çekmek yasak. Öyle takılıp sonra Yanbu ya da Mekkeye doğru sıkıyorlar. Öyle bir dünya yani.
İlk videoda 2.36 - 2.44 arasına dikkat bizim burda 106 yı bulan iki makas atıyor bununla övünüyor herifler öyle bir trafikte makasları ne şekilde atıyorlar..
Bunu bir arap değilde bir japon yapıyor olsaydı çok daha farklı bir bakış açısı olurdu sanıyorum.
:icon_tup: aynen ... bende buna takıldım zır stock araçla bunları yapan araç yüklü araçlarla,yol tutuş ve aktarması kusursuz araçla neler yapar ayrıca ufak bı ayrıntıyı herkes atlıyor sanırım. araçlar fwd :icon_wack adam makasları yan yan atıyo ve trafık azda değil adamlar neyin kafasını yaşıyo kımse cozemedı yıllardır. bıde derler japonlar drifti dağlarda buldu kolpa haber ooo :) arabistana giden japon trustlr görüp ülkelerıne gıdınce bız bunu bulduk demısler :hahaha:
http://www.facebook.com/video/video....46463&comments
14-20 sn aralarına bakın varmı böyle açı ya :D