http://www.youtube.com/watch?v=HZs9Acu5X-w
İş yerine Giderken Telefonu Direksiyona koydum bi video çekeyim dedim.
Dip not : Tüpteydi araç
Aracın Specleri :
Headers + cai + 51 mm Düz boru + İzmir gökhan abiden 57 mm Son susturucu
http://www.youtube.com/watch?v=HZs9Acu5X-w
İş yerine Giderken Telefonu Direksiyona koydum bi video çekeyim dedim.
Dip not : Tüpteydi araç
Aracın Specleri :
Headers + cai + 51 mm Düz boru + İzmir gökhan abiden 57 mm Son susturucu
Maşallah vitesler çok uzun geliyor bu motora 3 ve 4 dü devirirken zorlanıyor![]()
Valla Sonradan Farkettim tüpte olduğunu1 2 yetio şu anda bana ya 1 ve 2 de su anda gayet güzel hızlanıyo arabam. Ama Dediğiniz Gibi 3 ve 4 Cok uzun 3. Vites Ortalama 155 160 Arası kesiciye Giriyor 4. Viteste Organize Sanayi yolunu bilirler bizim orada. Orda bastım 4. vites kesiciye giremedim 220 i devirdi ya bi sorun oldu yada böle gidiyo bidaha da basmadım zaten öyle
2 Gün once bitane vtec ara caddede önümden geçti sırf arkasından yetişiğ denemek için kırmızı felan dinlemedim geçtim Arkasından bastım o önde ben arkada baya bi seyrettik Hani Arkasından ayrılmıo tabi hızlanııcak yer yoktu hızlancak yer olsa illaki vtec farkını koyardı
![]()
Benim eski aracım da 2001 ies ti bitmek bilmeyen upuzun vitesleri vardı. Ama inanılmaz az yakıyordu o vites oranları ile bakımlı olunca.810 km yi görmüştüm tek depoda.
![]()
Cok iyiymiş Ya ben Benzini sadece Canım sıkılınca gaza geldiğimde arabayı şöle bi denemek için alıyorumbide Sıralı sistem olunca benzinle calısıyor ya ilk ondan alıyorum
Az yakması konusunda dicek yok Uzun yola gidiyorum sürekli 120 140 arası gidiyorum 40 Lira 200 Km
![]()
Doğrudur. Ama en büyük etken o2 sensörü. Düzgün çalıştığı sürece araba az yakıyor.
valla yakıtı çok iyiymiş benimki lpg de 27krş yakıyor bi sorun var sanırım benzinde denemedim ama hiç.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
maşallah tüplü ve öfkeli![]()
maşallah güzel hızlanıyor yanlız benzin diplerdebenimde ciğer 1.4 ümle bi kadran videosu yapma vakti geldi galiba
![]()
bizim serdar da vardı hiç gitmiyordubu uçak gibi maşallah
![]()
Benzin deposu dip ya, az sonra gavurun teki youtube'da alta yorumu yazar;
"how the fucking car goes w/o gas, man!"
Tabi alışık değil elin gavuru bu duruma.
Arabanın da maaşallahı var bu arada.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Teşekkürler Arkadaşlar. Benzin dipte maalesef Sadece arabayı çalıştıracak kadar benzin alabiliyorum***** Fiyatlar Yüzünden
Mert Senin FD6 ile bi deneme yapalım ya benim arbayı hiç bi kimse ile deneyemedim arabyı öle duruo valla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)