İnşallah girdiniz kanıma :) yapıcaz artık farz oldu. :)
Printable View
maşallah. aynı araçtan bende vardı kelebek bogazından almıştım ön panjurun oraya kadar el yapımı kit yapmıştım. 2 dırsek 2 de duz boru ile iş tamamdır. clio ya filtre pek bişey eklemiyor duz boru falan da vardı bende pek sevemedım sattım. sende satıyosun sanırım sat gitsin :)
ben simoto koymuştum belki ordan kaybetmiştir. hayırlısı olsun.
Ben de gireyim kanına RS headers+hava filtresi+Kaan/Utku (!).. Gayet iyi durumda araba..Şimdi tartışmalar başlatmak istemiyorum..O girdiğin dyno doğru mu tarzı eleştiriler olur uzar gider ama öncesi sonrası 10 bg civarı + 12 nm tork.. Benimde soğuk hava sorunum var sanırım çözüyorum bu hafta..
Uzun lafın kısası:Yatmasın evde o headers..
Zaten bizim araçların en büyük sorunu soğuk hava, kaput altı inanılmaz fazla ısınıyor. filtre işini çözeceğim artık.
vites geçişleri yeterli hızda değil. Bunun üstüne biraz daha çalışman lazım.
maşallah... :)
headers düşünürsen kendi aracımdan çıkma orjinal 4-1 172lik headersı var herhangi bir sorunu yok 182lik 4-2-1 taktığım için çıkarttırdım.kendi egzoz manifoldunun flanşlarını kesip kaynattırırsan gayet kullanışlı olur egzoz kısmı 51lik çünkü.düşünürsen görüşürüz ilan başkasının adına ama headers bana ait.headers baday serviste merdan ustada gidip bakabilirsin.
Renault Ekzoz Manifoldu 259 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
İlgine teşekkürler, ancak şuan ona ayıracak bütçem yok. NAsipsa satılmazsa önümüdeki ay ilgilenebilirim. Baday otoda tanıdıklarım var zaten. onlarlada gerektiği zaman iletişim kurarım.