maşallah her ikisinede
maşallah her ikisinede
sulhicim hadı gözün aydın ınsallah dahada hızlı olcak, fati abi masallah aracın hem yakışıklı hem giderli![]()
Sulhiii Sulhiii , takıyorsun kafam kadar turboyu, sonra 1.6 bar kullanıyorsun. Yahu o turbonun en efektif olduğu basınçlar 2 bar ve üstü... Aç şunu yahu...
Maaşallah tabii bu arada![]()
maşallah maşallah da AC yi daha hızlı bekliyordum
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
arkadaşlar candan teşekkür ederim..
bu aksam nasip oLursa 2,2 + methanol ayarı yapıp devir bandınıda 2000 rpm dd acip tekrar avansıda yukseltip kısa kısa denemeler yapıcaz..
@edo.. edocum dediklerine katılıorum ama ne biliyim işte aklım ve fikirlerim hep 42 den yanaydı...inanıyorum bu arabada gtc35 olsa bu ara hızlanmalar cok cok iyi olcaktı ama ..biz bu sorunuda özgun kardeşimle çözücez..
teşekkürler
gc8 kolları baskanı sulhi SERİNDERE.
1.6 bara 1.6 barın farklı turbolarda aynı işlevi yaptığına bir yeni örnek daha
Bunların yanındada etken birçok değişken olsada (afr,avans, IAT vs), video açıklayıcılık bakımından nokta olmuş.
Sulhi kanka, eğer GT42 sorunsuz dolabiliyorsa (2,2 bar için) zaten değişim inanılmaz ötesi olur. Umarım istediğinin ötesinde sonuç alırsın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kankacım meseLa 5500 6000 arasında basıorum. o aralarda afr ya 10 yada 17 ayarsızlığım var zaten gelip gidiyo araba farkındaysan vıdeolarda.. tam net bi ayar olsun tekrar denerız fatıh asbimle ..aramızda öle gectın gecildin konusu zaten deildi sadece arabalarımızı gördük benım acımdan cok iyi oLdu.
Masallah abi
iki makineyide e-5 te gorduk arka arkaya demekki denemeye gidiyormussunuz![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Maşallah sulhı ve fatih kardeşim çok ıyı arabalarınız, sulhı daha yolun başında,dahada ıyı olucaktır araçın,
sulhı kanka bırazdaha uzunda yuruseydınız daha farklı olmazmıydı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
@ reşo kankacım bugun msd takıp ayar peşindeyiz..
@elpadre kankacım düzler olsa iyi olurdu tabi ama ne yapalım fatıh abinin kısmetıne virajlar geldi![]()
kankam bır dahakı seferee bol duzluk 4 daha uzunda sıkarsınız daha saglıklı deneme olur![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)