26kasım/İzmir'de Suki(Crm)'nin STI'ı gecti diye hatırlıyorum?
baska evo'muydu yoksa:beuj:
tebrikler ikiside guzel araclar..
Printable View
off justy fena balata sıyırmış...
şölede bişi var winner is winner :)
http://www.mantartube.com/view_video...55d38e6d163e82
Bnde Böle hatırlıyorum
videoda goruldu zaten kimin winner oldugu.
okk yanlıs hatırlamısım..sonucta ikiside gayet guzel araclar;)
cok guzel yuruduklerinide cogu kisi biliyor zaten..tebrkler
justy sıyırmasaydı bence alırdı bu yarısı kesiciyle gittiği halde neredeyse birlikte giriyolar finishe...
Ben Muratı canı gönülden kutlarım.Ankara yarışında görürüz Justy'mi yoksa evo'mu hızlı.:)
bende gökmen ustayı gönülden kutlarım ankarada evo mu hızlı justy mı görürüz:))
İnşallah ankara yarışında bütün araçlar sorunsuz yürürde güzel bir yarış izleriz.
ya ben anlamıyorum arabaların sahipleri bişey demiyor,arabayı hazırlayanlar bişey demiyor, 3-5 tane kim olduğu belirsiz kişi ortalığı karıştırıyor, gereksiz gerginlik yaratmayalım. zaten bu sektıorde 2-3 kişi kaldı onlarda gıcık alıp bırakmasın bari bu boş muhabbetler yüzünden
Saygılar
Yazılanları GÖKMEN YILMAZ Da goruyor ztn ondan oratlıgı bız karıstırmıyoruz karıştıranlarda bızı ılgılendırmez
niye evoyla justy yarışı için gerginlik yaratılıyo onu anlamıyorum, yok o geçer bu geçer, ortada bir iddia yok rakip olma durumuda yok sorun nedir anlamıyorum neyse
iki arabada gayet guzel gidiyor.
emege saygı iki aracıda tebrık ederım...
Ankaraya işimiz olmassa izlemeye gelicez.Merak edenlerde burda bıdı bıdı yapıcaklarına 2 hafta daha beklesinler :)
senin yüzün yok broo gelme sen :)
MOhahahha.:) Kaza ile geçer biri yazar sonra önemli olan şampiyon olmak değil şampiyonu geçmektir falan diye :D