User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: MantaR Evo Tm & SuBaRu JusTy

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru justy degişik bir çalışma ama arac hafif olucagına agır olmuş onunda etkisi var

yanlız şu 3 yarıştır nasıl oluyorda debriyaj problemi halledilemiyor onu anlamış degilim
    hayır araba USA de parcası bulunmayan bir arac olsa eywallah da her yerdde gani gani bir sürü saglam debriyaj var single kaçırıosa twin alınsın oda kaçırıosa tripple konsun
    tamam mekanik spor diyoruz ama 3 yarışta vede ankara içinde ki testlerden sonra bile bir debriyaj problemi halledilemiosa ozaman mekanikerde bir problem var demektir

ilginç bir olay vede üzücü tabiki sahibi için okadar emek ama sadece bir kalkış yapıp geri dönmek

EVO ya gelince daha yeni yeni ayarları oturmaya başlanmış bir kaç malzemesi eksik bir arac
    o aracında debriyajın da sorun vardı hatta yeni debriyajın neden takılmadıgını su an için bilmiyoruz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ılkonce kardesım cıft wastegateının basınc ayarloarını bı dogrultta sonra gecersın
    napalım abi biz 0.5 barda debeleniyoruz. kendi çabalarımla okadar oluyo 20 30 milyar bayılıp yaptıramadım bi sağlam motor çalışığ kazanıp ancak 300hp çıktı walla...

allah nasip kısmet ederse önümüzdeki draglara katılmaya çalışıcaz.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Whiteside Impreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaraya gitmek aLLahın emri yolda sahur yaaparım iftar acarım ne yapar yaparım ankaraya gelirim..

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subaru justy degişik bir çalışma ama arac hafif olucagına agır olmuş onunda etkisi var

yanlız şu 3 yarıştır nasıl oluyorda debriyaj problemi halledilemiyor onu anlamış degilim
    hayır araba USA de parcası bulunmayan bir arac olsa eywallah da her yerdde gani gani bir sürü saglam debriyaj var single kaçırıosa twin alınsın oda kaçırıosa tripple konsun
    tamam mekanik spor diyoruz ama 3 yarışta vede ankara içinde ki testlerden sonra bile bir debriyaj problemi halledilemiosa ozaman mekanikerde bir problem var demektir

ilginç bir olay vede üzücü tabiki sahibi için okadar emek ama sadece bir kalkış yapıp geri dönmek

EVO ya gelince daha yeni yeni ayarları oturmaya başlanmış bir kaç malzemesi eksik bir arac
    o aracında debriyajın da sorun vardı hatta yeni debriyajın neden takılmadıgını su an için bilmiyoruz

Katılıyorum aynen bir araba 3 yarıştırda hep debriyajdan yarışamıyorsa ciddi anlamda arabanın yürümeme sorunu vardır kaldıki 5-6 kalkış yaptıktan sonrada sıyırmıyor ilk yarışında bunu yapıyor... Kesinlikle çözülmesi gereken ciddi bir sorun var... Debriyaj ya kaçırmazsa diye giriyo heralde yarışa.
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple bastan yapılan arabalarda boyle sıkıntılar olabiliyor araba komple swap degil yarı swap yarı imalat.

bencede bu debriyaj sorunun cozulmesi lazımdı fakat sahibini iyi tanıdıgım icin bazı seyleri biliyorum. tam arabanın bitip de dragların basladıgı zamanda gerek isleriyle ilgili gereksede farklı birkac problemi oldugu icin arabayla cok ilgilenemedi, hatta ilk ayarı ilk katıldıgı yarısın onceki gecesinde yapıldı, ikinci ayarı ise ikinci yarıstan birgun once. fakat bugune kadar kendisi cıkıpta sotyle oldu boyle oldu hicbir yerde demedi sadece balatamla ilgili bir sorun yasadım arkadası tebrik ederim dedi.keske herkez onun gibi olsa.
    ama bu yarısa biraz daha hazırlıklı geliyor insallah kisisel sıkıntılarını cozdugu icin ilk kez bu yarısta hakkaten hazır bir justy izliycez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddi guclerde arabalarla drag yapmayan veya drag yapan bir ekibin icinde yer almayan arkadaslar biraz daha konuya uzak kalıyorlar maalesef. stage 1,2,3 bir balatayı amerikada sokak arası seyyar satıcıda bile bulursun ama tilton, ats triple carbon dedigin zaman oyle heryerde bulunmuyor amerikada bile veya standart bir sanzıman dislisini hurdalıkta orada burada heryerde bulurken bir PPG, bir PAR ENG. ve bir CHALAK dislisini 15-20 gunden once rigoli olsan bulamıyorsun maalesef.
    diger bir yanıda bir arabaya 4000 usdye drag yapar hale getirirken bizim arabalara o paraya anca 600hp uzerini tutacak clutch alınabiliyor.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerdeyken bizim bi komutan vardı. onun bi lafı vardı kulakları çınlasın hiç unutmam ; "bahane *** gibidir. herkesde bi tane var"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıs anlasılmasın bu araba ne bizim garajda yapıldı nede basarı veya basarısızlıgı ile ilgili olarak benim bir sebeplenmem soz konusu sadece murat abinin durumunu iyi bildigim icin ve ayar asamasında yanında oldugum icin bildiklerimi aktarayım dedim.
    komutananda yanılmıs normal adamlarda bir tane var kimisinde iki tane bir normali bir de atıp tuttugu yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dur hacı yaw ben sana demedim. onun debriyajı bunun 4 mevsim lastiği halamın ta...akları vs.vs...sıkıcı yani ben onu demek istedim..
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olum biliyorum bana demedinigini be hahahahaaa

bende zaten bir onceki mi iki onceki sayfada mı ne aynısını dedim. yok balata kacırdı yok kayıs koptu demiycen gecersen gectin gecilirsen gecildin bitti. ki bizim senle yaptıgımız -20 derece denemelerini hatırlarsın onlarda bile hep oyle olmustur

cagırırım ZN yi ha hahhahaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahhahahaha.. 4 jant iki tampon plakaya bakıo biliyosun hacım ben seni niye böyle çokse viyorum yaw???içimde sana karşı duygular besliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani kırmızı kırmızı diye basımın etini yedin 4 gundur yatıyor saatler gelen giden yok hahahhaa

kursat" lan how can ı do niye haber vermiyorsun lan saatler gelmis " hahahaha

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskı konuları ınceliyodumda ne gunlermiş
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)