User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: eskilere bi gitsekmi!!!! efsaneye :)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bnde bi road rash den gireyim ozmn
    http://www.youtube.com/watch?v=xr2hwYSxytk
    heroes of might and magic 3 ten cıkayım
    http://www.youtube.com/watch?v=pmCwR21Ax8I

eri lem sen ii bilirsin bunları azmı oynadık saatlerce
    1881 - 193

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paynır ya harbi hile yapardık.. biz internet kafeye gidip multiplayer oynardık..
    Birde bir zamanlar bi dos oyunu vardı lotus araçlar vardı sadece..görüntü zamanına göre gayet iyiydi, onu bir türlü bulamadım.. tr de yoktu zaten.. Yurt dışından biri diskette getirmişti..

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde bi road rash den gireyim ozmn
    http://www.youtube.com/watch?v=xr2hwYSxytk
    heroes of might and magic 3 ten cıkayım
    http://www.youtube.com/watch?v=pmCwR21Ax8I

eri lem sen ii bilirsin bunları azmı oynadık saatlerce
    of of of oda bi efsaneydi ...

madem geldik gaza baba bi efsaneyi koyim ...

...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paynır ya harbi hile yapardık.. biz internet kafeye gidip multiplayer oynardık..
    Birde bir zamanlar bi dos oyunu vardı lotus araçlar vardı sadece..görüntü zamanına göre gayet iyiydi, onu bir türlü bulamadım.. tr de yoktu zaten.. Yurt dışından biri diskette getirmişti..
    yok be abi o oyun vardı burda da oynuyoduk adıda lotus hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    of of of oda bi efsaneydi ...

madem geldik gaza baba bi efsaneyi koyim ...

eheeh efsanelerden biri pis kanlı oyun kucuklere yasaklanmıstı dıe bılıyorum...

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eheeh efsanelerden biri pis kanlı oyun kucuklee yasanlanmıstı dıe bılıyorum...
    ben hala derslerde carmageddon oynarım

Heroes 2'yi de arkadaşa gider tek bilgisayarda sıra bekleye bekleye oynardık...

NFS2 ve Red Alert(1) multiplayer oynadığım ilk oyunlardı... Hatta o zamanlar inadına kafeye gitmemek için telefon hattı üzerinden Direct Link yapardık, önce telefonlaşır kimin arayıp kimin bekleyeceğine karar verirdik sonra saatlerce oynardık telefon paraları kaçardı bir tarafımıza

ey gidi günler ey nerden nereye geldik
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o lotus tw dede oyananıyodu..izmir sky tw de..hatta ben katılmıştım küçükken telefonla baya iyi bi derece yapmıştım..bide bana pilli fotoğraf makinesi vermişlerdi lan bende böle şeylerden hep pilli dalgalar kazanıyorum sinirlerim bozuluyo pilli radyo pilli fotoğraf makinesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala derslerde carmageddon oynarım

Heroes 2'yi de arkadaşa gider tek bilgisayarda sıra bekleye bekleye oynardık...

NFS2 ve Red Alert(1) multiplayer oynadığım ilk oyunlardı... Hatta o zamanlar inadına kafeye gitmemek için telefon hattı üzerinden Direct Link yapardık, önce telefonlaşır kimin arayıp kimin bekleyeceğine karar verirdik sonra saatlerce oynardık telefon paraları kaçardı bir tarafımıza

ey gidi günler ey nerden nereye geldik
    sende eskılerdensın bakıorumda.. valla şimdi nerden baksan 3 4 sendedır oyun fılan oynamıorum sureklı olarak.. eskıden cok daha fazla zevk verıodu..
    hele o nfs 3 cıktıındakı heyecanımız fılan..el nıno vardı 400 yapıodu

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende eskılerdensın bakıorumda.. valla şimdi nerden baksan 3 4 sendedır oyun fılan oynamıorum sureklı olarak.. eskıden cok daha fazla zevk verıodu..
    hele o nfs 3 cıktıındakı heyecanımız fılan..el nıno vardı 400 yapıodu

ben biraz daha eskilere götüreyim sizi. sene 87 felan. belki bi kısmınız hala cennetten dünyaya düşmeyi bekliyodu sinclair zx spectrum 48K vardı bende. klavyeden ''jload tarzı bişiler yazıp kasetin düğmesine basıp tuvalete giderdim. atic atac, raid over moscow o zamanın efsane oyunlarıydı. geçenlerde epey oldu, discovery channel da o oyunları tarihi belgeseli tarzı bi program da gördüm. bilgisayar oyunları tarihinin kırılma noktası oyunları bence doom,nfs ve fifadır. doom tüm fps lerin başı. quake arena da süperdi. bidebi oyun daha vardı bişey larry miydi neydi. hatırlayamadım. fil kafası şeklinde mayo giyerdi. gemi de hatun tavlamalı fln... o da çok iyiydi. krndi tarzını yaratmıştı....
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    quake arena...

As sinema salonunun internet cafesinden öğlen başlardık gece kapanırken kalkardık
    Muzoooo kapıyı açmaaaa...

İlk pc Acer Espire idi benim...200mmx 16mb ram 24x CD falan...PC geldiğinde içinden de ikitane oyun çıkmıştı biri Mach Warrior diğeri POD...O zaman Amigayı yeni çöpe atmışım PC nin başında mest olmuş oyunları kurcalardım. İnternet vardı o zaman girecek site yoktu. Yahoo da 8. sınıf chat sayfası ile yabancılar ile ingilizce parçalardık, alman manitam vardı

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alman manitam vardı

ayarlasaydın bi E30 ozamandan

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brt51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayarlasaydın bi E30 ozamandan
    O dönem komşumuzun e30 3.23i baur'u vardı onunla flort ediyordum camdan bir yandan

CrKN
    Misafir
    NFS II bombaydı hilelere de girmeyen kalmamış Hile numaralarında bazı numarlar dinazor ve hatta bazı numarlar da arabayı kare biçiminde gösteriyodu v max 80 km miydi milmiydi neydi hatta O düzde giden makinanın da adını unuttum dehşetengiz bişeydi Hepsini ayıklardı her pistte

Quake III arenada da excellent diye koyardık hep BFG10K tabii ki favori, sonra rail gun ve son olarak da roket atar bişey vardı onu unuttum 4. sıradaydı Peehh milenyuma geçiş süreci

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben biraz daha eskilere götüreyim sizi. sene 87 felan. belki bi kısmınız hala cennetten dünyaya düşmeyi bekliyodu sinclair zx spectrum 48K vardı bende. klavyeden ''jload tarzı bişiler yazıp kasetin düğmesine basıp tuvalete giderdim. atic atac, raid over moscow o zamanın efsane oyunlarıydı. geçenlerde epey oldu, discovery channel da o oyunları tarihi belgeseli tarzı bi program da gördüm. bilgisayar oyunları tarihinin kırılma noktası oyunları bence doom,nfs ve fifadır. doom tüm fps lerin başı. quake arena da süperdi. bidebi oyun daha vardı bişey larry miydi neydi. hatırlayamadım. fil kafası şeklinde mayo giyerdi. gemi de hatun tavlamalı fln... o da çok iyiydi. krndi tarzını yaratmıştı....
    oo çok eskılere gitceksek commodoredekı ucaklı oyunun hastasıydım sonlarda yol çok daralıodu zordu beeondan sorada bide unutmadıım atarı salonunda karı soymaca vardı örumcek gezıo öle basında hep ınsan topluluğu olurdu göremezdık hiç

Alıntı CrKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NFS II bombaydı hilelere de girmeyen kalmamış Hile numaralarında bazı numarlar dinazor ve hatta bazı numarlar da arabayı kare biçiminde gösteriyodu v max 80 km miydi milmiydi neydi hatta O düzde giden makinanın da adını unuttum dehşetengiz bişeydi Hepsini ayıklardı her pistte

Quake III arenada da excellent diye koyardık hep BFG10K tabii ki favori, sonra rail gun ve son olarak da roket atar bişey vardı onu unuttum 4. sıradaydı Peehh milenyuma geçiş süreci
    ya nfs 2 de e34 520 fılan vardı ayrıcada otobusle fılan oynardık çok zevklı olurdu

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nfs 1 çok oynadım. süper keyifliydi.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen de eskilerdensin eyw. sevdim bunu Ama devrim yapan oyunların içinde 2 taneyi atladın... 1si FPS(First Person Shooter) oyunlarının ilki Castle Wolfenstein, 2.si o seriye heyecan ve eğlence faktörünü katan Duke Nukem 3D Tabi arada Hexen, Doom, Quake de çıktı ama ilk oyun Wolfenstein'dır

Kategori kategori gidersek devrim yapan oyunlar:
    Sensible Soccer(koca kafalar )
    WarCraft 1
    ardından Diablo
    ve RTS(Real Time Strategy) kategorisinde de StarCraft'tır ki hala RTS'de dünyada en dengeli, en güzel oyun StarCraft'tır

Arada devrim yapan oyunlar arasında Civilization, SimCity 1(teeeeeeeee hey gidi günler hey ), Lotus(evet ilk oyunlarımdan biriydi benim de ), Stunt(harbi o zamanların en güzel araba oyunlarından biriydi), ve bunun gibi hatırlıyamadığım yığınla oyun vardı

Ama MMORPG(büyük online oyun işte )'nin kökü UO(Ultima Online)'dır... Lise hayatımı mahvetti de UO + CS

Neyse tabiki benim de eksiklerim var ama eskiden hayatımın büyük bir bölümünü oluşturan bu OYUN ALEMİ'ne nostaljik bir yolculuğa çıkarttığınız için teşekkür ederim
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    larry acaip zevkli bi oyundu ya,mouse ikono condom'du oyunda

civilization ve simcity1 de zamanının en iyi oyunlarından dı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm onlar ne be bılmıom bazılarını.. test drıve 4 ten bahset sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    larry acaip zevkli bi oyundu ya,mouse ikono condom'du oyunda

civilization ve simcity1 de zamanının en iyi oyunlarından dı
    Sorma bişey Suit Larry'ydi hatta oyunun adı... En son 9.su çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ne oyundu ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)