bnde bi road rash den gireyim ozmn
http://www.youtube.com/watch?v=xr2hwYSxytk
heroes of might and magic 3 ten cıkayım
http://www.youtube.com/watch?v=pmCwR21Ax8I
eri lem sen ii bilirsin bunları azmı oynadık saatlerce![]()
bnde bi road rash den gireyim ozmn
http://www.youtube.com/watch?v=xr2hwYSxytk
heroes of might and magic 3 ten cıkayım
http://www.youtube.com/watch?v=pmCwR21Ax8I
eri lem sen ii bilirsin bunları azmı oynadık saatlerce![]()
1881 - 193∞
paynır yaharbi hile yapardık.. biz internet kafeye gidip multiplayer oynardık..
Birde bir zamanlar bi dos oyunu vardı lotus araçlar vardı sadece..görüntü zamanına göre gayet iyiydi, onu bir türlü bulamadım.. tr de yoktu zaten.. Yurt dışından biri diskette getirmişti..
ben hala derslerde carmageddon oynarım
Heroes 2'yi de arkadaşa gider tek bilgisayarda sıra bekleye bekleye oynardık...
NFS2 ve Red Alert(1) multiplayer oynadığım ilk oyunlardı... Hatta o zamanlar inadına kafeye gitmemek için telefon hattı üzerinden Direct Link yapardık, önce telefonlaşır kimin arayıp kimin bekleyeceğine karar verirdik sonra saatlerce oynardık telefon paraları kaçardı bir tarafımıza
ey gidi günler ey nerden nereye geldik![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
o lotus tw dede oyananıyodu..izmir sky tw de..hatta ben katılmıştım küçükken telefonla baya iyi bi derece yapmıştım..bide bana pilli fotoğraf makinesi vermişlerdilan bende böle şeylerden hep pilli dalgalar kazanıyorum sinirlerim bozuluyo
pilli radyo pilli fotoğraf makinesi
![]()
ben biraz daha eskilere götüreyim sizi. sene 87 felan. belki bi kısmınız hala cennetten dünyaya düşmeyi bekliyodusinclair zx spectrum 48K vardı bende. klavyeden ''jload tarzı bişiler yazıp kasetin düğmesine basıp tuvalete giderdim
. atic atac, raid over moscow o zamanın efsane oyunlarıydı. geçenlerde epey oldu, discovery channel da o oyunları tarihi belgeseli tarzı bi program da gördüm
. bilgisayar oyunları tarihinin kırılma noktası oyunları bence doom,nfs ve fifadır. doom tüm fps lerin başı. quake arena da süperdi. bidebi oyun daha vardı bişey larry miydi neydi. hatırlayamadım. fil kafası şeklinde mayo giyerdi. gemi de hatun tavlamalı fln... o da çok iyiydi. krndi tarzını yaratmıştı....
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
quake arena...
As sinema salonunun internet cafesinden öğlen başlardık gece kapanırken kalkardık
Muzoooo kapıyı açmaaaa...
İlk pc Acer Espire idi benim...200mmx 16mb ram 24x CD falan...PC geldiğinde içinden de ikitane oyun çıkmıştı biri Mach Warrior diğeri POD...O zaman Amigayı yeni çöpe atmışımPC nin başında mest olmuş oyunları kurcalardım. İnternet vardı o zaman girecek site yoktu. Yahoo da 8. sınıf chat sayfası ile yabancılar ile ingilizce parçalardık, alman manitam vardı
![]()
NFS II bombaydı hilelere de girmeyen kalmamışHile numaralarında bazı numarlar dinazor ve hatta bazı numarlar da arabayı kare biçiminde gösteriyodu
v max 80 km miydi milmiydi neydi hatta
O düzde giden makinanın da adını unuttum dehşetengiz bişeydi
Hepsini ayıklardı her pistte
Quake III arenada da excellent diye koyardık hepBFG10K tabii ki favori, sonra rail gun ve son olarak da roket atar bişey vardı onu unuttum 4. sıradaydı
Peehh milenyuma geçiş süreci
![]()
oo çok eskılere gitceksek commodoredekı ucaklı oyunun hastasıydımsonlarda yol çok daralıodu zordu bee
ondan sorada bide unutmadıım atarı salonunda karı soymaca vardı örumcek gezıo öle
basında hep ınsan topluluğu olurdu göremezdık hiç
ya nfs 2 de e34 520 fılan vardı ayrıcada otobusle fılan oynardık çok zevklı olurdu![]()
nfs 1 çok oynadım. süper keyifliydi.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
sen de eskilerdensin eyw. sevdim bunuAma devrim yapan oyunların içinde 2 taneyi atladın... 1si FPS(First Person Shooter) oyunlarının ilki Castle Wolfenstein, 2.si o seriye heyecan ve eğlence faktörünü katan Duke Nukem 3D
Tabi arada Hexen, Doom, Quake de çıktı ama ilk oyun Wolfenstein'dır
Kategori kategori gidersek devrim yapan oyunlar:
Sensible Soccer(koca kafalar)
WarCraft 1
ardından Diablo
ve RTS(Real Time Strategy) kategorisinde de StarCraft'tır ki hala RTS'de dünyada en dengeli, en güzel oyun StarCraft'tır
Arada devrim yapan oyunlar arasında Civilization, SimCity 1(teeeeeeeee hey gidi günler hey), Lotus(evet ilk oyunlarımdan biriydi benim de
), Stunt(harbi o zamanların en güzel araba oyunlarından biriydi), ve bunun gibi hatırlıyamadığım yığınla oyun vardı
Ama MMORPG(büyük online oyun işte)'nin kökü UO(Ultima Online)'dır... Lise hayatımı mahvetti de UO + CS
Neyse tabiki benim de eksiklerim var ama eskiden hayatımın büyük bir bölümünü oluşturan bu OYUN ALEMİ'ne nostaljik bir yolculuğa çıkarttığınız için teşekkür ederim![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
larry acaip zevkli bi oyundu ya,mouse ikono condom'du oyunda
civilization ve simcity1 de zamanının en iyi oyunlarından dı
olm onlar ne be bılmıom bazılarını.. test drıve 4 ten bahset sen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)