focus üstlerde sıkıyor, passat sıkıntılı gibi ama a3 te çok güzel gitmiş :)
aynının sportbacki arkadaşımda var okulda, debriyajı bitikken bile iyiydi :D
Printable View
focus üstlerde sıkıyor, passat sıkıntılı gibi ama a3 te çok güzel gitmiş :)
aynının sportbacki arkadaşımda var okulda, debriyajı bitikken bile iyiydi :D
Maşallah Umut abi :)
focus çok güzel yürümüş. maşallah
Zalim Focus :D
Umut ne ciddiyet olm alt tarafı Osman'ı gecion:)
Hepsine maşallah :)
Focus iyi gitmiş
Klasik SportTrend. Arkadaş bitikler ötesi bir 5. vitesi var. 1-2-3 çok ii gider, nispeten 4 yarısına kadarda öyle, ama 180 km sonrasını gitmek istemiyor nerdeyse araba. En azından ben kullanırken öyleydi. Buradaki modifiyeler önünü biraz daha açmıştır mutlakaki.
Aslında Focuslu dostum bi wideband bağla bakalım belki İnce bir AFC ayarınla güzelleşebilir 5. vites.
Tüm araçlara maaşallah.
arabam dün nie gitmedi pek anlamadım ama denemeden önce sıcak da buluşmaya gelene kadar bayaa bir sıktım belki şişmiştir bende anlamadım. neden gitmedi. akşam serinliğinde çıktım tekrar yola araba 2-3 saat dinlendikten sonra bu videolardakinden kat kat daha iyi gidiordu anlayamadım gitti bu olayı
bütüna raçlara maşallah..
focus çok iyi yürümüş ankaranın havasından mıdır :) bilmiyorum ama , passatta sorun mu var?
düzeltiyorum focus iyi yürümüş ama passat ta sorun varmış umut :D
aslında sorun varmı yokmu tam anlamadım ama dediğim gibi buluşmaya gidene kadar gazlamıştım sıcak hava %70 şişmiştir. pazar falan buluştuğumuzda akşam 7-8 gibi yine bir deneme yaparız hava serinliyor o saatte bakalım ozmn da gitmezse sorun var demekki
İntercoolerin stoc ise evet şişmiştir ama sen değiştirdin die hatırlıyorum.
sessiz izlediğim için çözemedim A3 manual mi bide 2.0 TDI da quattro varmıydı ?
Yaz sıcağında rollinge basarak gelmek, kende ayağına ateş etmek gibi birşey.
Roll yapmadan bence aracın dinlenebiliosa 1 saat yatsın. Roll yerine gidene kadar zaten motor ısınır. Cooler lı araçlar bu aralar malesef en performanssız halinde.
Bundan sonra öle yapcaz artıkın :) 60 lık düz borudan sonra iyileşti %90 neden diyeceksin 60 lık düz boru yapmadan önce 4. vites 60 km de 1500-2000 devirlerde araba avans vurur gibi oluordu dötünü kaldıramıordu. şimdi o olay yok. o olayın olmamasının neden ortayı iptal etmem mi acaba?