araçlara maşallah..
a3 ve passat yazılım yapsalar karakterleri değişir vala..
Printable View
araçlara maşallah..
a3 ve passat yazılım yapsalar karakterleri değişir vala..
öle serdarım tabii ,,,bende bilen bilmeyen için açıklama yaptım zaten yoksa bi durum yok tabiki her hafta beraberiz biz ;) sende gelen yorumlara ve ortayı iptal edip yeni boru yaptırdığından aklında soru işaretleri olur tabi haklısın ama bence araçların hepsi iyileşmiş tekrar maaşallah ...
maşallah araçalara ..
A3un gecmesi normal degilmi arkadaslar? Bana normal geldi masallah araclara
passat böle gitmez st böle ayıramaz bi terslik var
passat sorunlu a3 normal focus olması gerekenden iyi
140lık a3 bu kadar gıdıyormu yahu maşallah, focusun ustlere el atıldımıda tamamdır..
Maşallah tüm araçlara
focus trendleri anlamak güç.1999 model mondeo ghia manuel var bende de focuslardaki motorla hemen hemen aynı makine(detaylar var tabi) sonuçta her ikiside 130 hp makine... bu videodaki ile uzaktan yakından alakası yok bendeki mondeo nun 140 lık vag makineler benimkinin 1 bilemedin 2 sn ancak dayanıyor :soru:...sonra ciddi bir fark oluyor...4. vites ve 5. vitestede hzılanma isteği hiç kesilmiyor... chipli eksozlu filtreli 140 lık vaglar 4. vitesin sonuna kadar 2 boy açıyor sonra yakalıyıp geçiyorum :)
burdaki focus gitmemiş diyosun anladığım kadarıyla,,sen 140bg lik 320nm torklu motora sahip vag grubu araçların chipli egzozlu filitrelilerini geçiyosun yani yaklaşık 180-190bg 400nm ye yakın torku olan araçları,,,,,şöle bişi yapabiliriz istersen aracın sahibi şuan istanbulda yarın ankaraya geri dönücek eğer sanada uygunsa dönüşte otobanda bi deneme şansınız olur sonuçta sakaryadan geçicek,,,en azından bizim focusun ne kadar gitmediğini görmüş oluruz ;),,,hem yarın pazar hemde oda öğleden sonra dönücek sanada uygunsa özelden bana mesaj atarsan bende focusu olan arkadaşımız Umut un telefonunu sana veririm ayarlarsınız bi şekilde.....
çok iyi olurdu aslında...***** cemiyetlerimiz var ama sorun değil yakında Ankaraya 4-5 günlük seminer için geleceğim muhtemelen alperde o zamanlar burada olur beraber gelebiliriz...şu tantanalı günleri atlatalım, olurda ben Ankaraya gelmeden tekrar bu tarafa yolunuz düşerse misafir ederim sizi(ıslama köfte yedirmeden göndermem bilesiniz) ;)
iyide bahsi geçen mondeoda neler vardı? onları yazsak :)
istanbuldaydım çok yoğun bir haftasonu geçirdim siteye girmeye konuya bakmaya fırsatım olmadı :)
öncelikle iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler...
serdar bnm cnm kardeşimdr aramızda geçtin geçildin muhabbeti olmaz öle olsa videoyu buraya koymayız bi o geçer bi ben bizim işler biraz karışık onun çok çok daha iyi giden bir arabası olucak onun passatının önü açık (turbo nası olsa) :)
Görkem yeterli açıklamayı yapmış videolarla ilgili, telefonda konuştuğumuzda pureal nickli arkadaşın yazdıklarını da konuştuk, istanbuldan dönerken denesek güzel olurdu telefon bekledim pazar günü arkadaş müsait diildi heralde nese ankaraya gelicekmiş o zmn deneriz veya ıslama köfte yemeğe gidicez gibi görünüyor :)
Ama buradaki audi de passatda emsallerine göre temiz iyi bakılmış araçlardır, kendi arabam hakkında yorum yapmıyım başkaları yapsın :)