Peki o değil de Lost'un 4. sezonunda nolcak aceba çok merak ediyorum... Aynı şekilde Heroes'un 2. sezonunu da... Çıksa da indirsek :D
Printable View
Peki o değil de Lost'un 4. sezonunda nolcak aceba çok merak ediyorum... Aynı şekilde Heroes'un 2. sezonunu da... Çıksa da indirsek :D
Ya yok tekrar ede ede bir hal oldum bu konu tartışarak çözülmücek, gelecek M5 denenecek o zaman tartışılacak :)
bu hesaplamada hata yoktur. senin 1000 devirde diye bahsettiğin hız bu hesaplamalarla elde edilir. dişli oranlarında lastik ebadında bir hata yoksa bu rakamlar yalan söylemez.. Gerçek 1000 rpm'deki gerçek hızı 33 km...
Programla hesapladım.
http://img119.imageshack.us/img119/4420/123rrhe6.jpg
Serkan bu siteye gir otomatik hesaplasın. Ben kendim hesaplamıştım ama otomatik yapan siteler varmış...
http://www.f-body.org/gears/
bu konu yalnız bizim typer 206 gti konunsunu geçmiş onda 302 msgmı ne vardı:)
hondata sayesinde 8500 rpm çevirirse 280 km yapabiliyor, gerçek capcanlı....
bu full race kit stage kaç??? ve turbosu nedir acaba öğrenebilir miyim?? ve stock derken sıkıştırmaya hiç mi dokunulmadı veya en azından turbonun A/R si kaçtır??? çok sevinicem cvp alabilirsem....
m6 ankaradan istanbula gider dip gazla ama o typr en fazla bi kaç km ayağını çekemez. 180k euro boşuna değil:D
ben hondatadan top speed (kesicim 8400 de lastik ölçüsü standart) 6. vites kesiciye girdiğim noktada 282km kayıt aldım. benim gözüm turbo timer daydı ve 292 km okudum kesiciye girdiği anda. bu denemeyi ankaralılardan bilenler bilir, enka sapağından gölbaşı istikametine doğru olan otobandaki düzlükte yaptım... devir saati hep 300 devir fazla gösteriyor en üstlerde... orda böyle bi hata var. kadranı bilemiycem çünkü o boşluğu gösteriyodu o esnada :D
ben greddy nin bolt on kiti ni çok toleranslı bi aayarda kullanıyorum. 0.6-0.7 barda yürüyor aşağı yukarı. yaklaşık 400hp civarındaki bi sti la da kafa kafaya yürüyor. yani full race in kitiyle m6 ya zaten şaka yapacağı zaten aşikar. burdan ayrıyeten tüm type r cı arkadaşlara arabalarını turbolamalarını tavsiye ederim:D. atmosferik olarak harcanan benzinlere yazık diyorum:D
11.0 sıkıştırma ile 1 bar'a dayanabiliyor mu bu CTR motoru yaw?
Bmw kimsenin babasının fabrikası degil ..
Hondada öyle ...
Bazen öyle yorumlar varki sanki bmw fabrikasının sahibi. Marka fanatigi olmayınız !