Aslında M6 sahibi herşeyi noktalamışta , uzadıkca uzuyor.
Type R geçti işte neden inanmak istemiyosunuz . M6 değil sanki Enzo . Gayet normal gecmesi , 450 hp type R , 537 beygir M6 , kilolara bakmak yeterli olacaktır...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Öncelikle tebrikler, cok basarılı bir otomobil...Elinize emeginize saglık...
30 sayfa üsenmeden okudum, o kadar sacma garip yorumlar varki...
Öncelikle su fanatikligi atın, senelerdir honda sahipleri vazgecmedi su fanatiklikten...
30sn M6 gecmekle ne Type R yücelir, ne M6 yerin dibine girer...
Sınıfında cok basarılı bir otomobil olan M6 ile denenmis gecilmis, olay bitmis.
Salt performansa yönelik modifiyeli bir otomobil, kilo avantajını ve gücünü kullanıp gecmis...Ne var bunda bu kadar büyütecek?
Agzına kadar dolu turbo bir Type R ve M6 konu...
Ama konuda, vtilar, vtecler, m5ler havada ucusuyor, herkes birbirini asagılama ezme derdinde...
Bence konuya dönmekte fayda var...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yine japan vs all world karşılaştırması olmuşsene 91 Bursa pistine reno 21 turboları getirdiler düzde 270 km hıza çıktılar pist setupları ile ve o senenin teknolojisi ve berbat aerodinamik yapıları ile.Burda yapılan tartışmada yok mesafe uzun olsaymış yok smg şöyle olsaymış vs vs uzatılmış.Videodaki ctr'ye mugen,hks gibi çok ciddi bir firmanın iyi rakamlar harcayarak profesyonel şekilde pist setuplarıyla (bu yazdıklarımı emek harcayan arkadaşım yanlış anlamasın onun emeğine saygı duyuyorum) m drive'ın karşısına çıktığını düşünürsek burdan hakkariye kadar yürüseler m drive yalan olur maalesef. Evet elma ile armut karşılaştırılmaz siz siz olun standart bir otomobille asla modifiyeli otomobili karşılaştırmayın.Her an süpriz çıkabilir
Yazdıklarım kendi düşüncelerim kimsenin postuna karşılık olarak atmadım.saygılar
iftardan önce başladı sahura geldik hala devam ediyor vay be ne konuymuş![]()
o type-r la ben yurdum 5 boy onundaydım kadranım 306km/h vıtesım 7 farım acık yolumda acıktı.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
guzel yazı tebrıkler yawuz
dırek antıhondacı dıye tanımlamıssın arkadası uzerınde öle bi etıket yokbanada onu dıyebilirsin ama kabul etmem...
sen yazılarınla accık fanatık hondacı olduunu kabul edıosun.. dunya ztn basarısı kabul edıyor caponların ama o kadar..
etsın yaaakonu baydı dıe okumuyodum 3-4 sayfa ılerllemıs bi anda
devam devam
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
24 SAAATTEN BIRAZ UZUN Bİ ZAMANDA 33 SAYFA 390 POST ......
yazacak bişi kalmamışbirara baktım 18 kişi okuyor konuyu birden sayfa sayısı arttı , postlar arttı...
özgün yapıyosun map'ları geçiyosun koyyosunuz video'yu sora uraştır dur insanları....hadi kardeşim daha sahura kalkacazzzzz![]()
şaka bi yana maşallahı var hızlanmasının kazasız belasız inşallah.......
soner s2kve typerı sevıorum dedım..
ama sen japonlarla tanıs vs yazılar yazıosun hersey duz yolda hızlı gitmek deıl sizin için öleyse bılemem ama![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)