User Tag List

Sayfa 18/25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
473 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne muhabbettmiş valla 1 saatten fazla zamanımı aldı bütün yazılanları okumak ve cidden çok eğlendim arkadaşlar. Ama turbo type-r'ın 270 kadar geçmesi neden imkansız onu anlamak mümkün değil? normalde 270-275 yapabilen bir araba zaten, şanzıman oranı son dişli oranı 270 yapmasına imkan veriyor, ve burda sadece hp değil bu araba 380-390 belki de 400 ler seviyesinde torka sahip, m6 nın yüksek hıza çıkmasını sağlayan şeylerden biride hacim dolayısıyla torkudur ve bunu nerdeyse bütün devir bandında verir ve bu sayede aerodinamiği ve şanzıman oranı müsade ettiği kadar gider, type-r ın şanzımanı 275 hatta 280 e kadar müsade ediyor ve 350-400 nm tork yanında 450hp gibi bir güçle bu hıza çıkmasıda m6 kadar hızlı olabilir sonuçta aerodinamiğide uygun. Bence büyütülcek bir olay yok. 270 ten sonra type-r'ı m6 da geçer, bu hızı aşabilen bütün arabalar da geçer.
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    997 turboya turbo typer hafif gelir onu ancak chipli egsozlu 106gti geçer
    Yani serkan saçma bir yorum olmuş kim burda safkan otomobilden,GT den bahsediyor ki?Bu araba zaten Type r ın kategorisinde olan bir araba değil Typer da süper sport bir araba değil yani GT ile denemesin daha safkan sporcuyla denesin demek çok saçma .997 Turbo da safkan sayılmaz aslında 997GT3 varken mesela da konu bu değil yani.
    yok emre kımse bılmıyorda m6 nın gercek kategorısını ondan dıyorum hatırlatayım dedım..öle ucan kaçan bi araba deıl bellı bı ağırlığı var..tabi burda basarısı çok buyuk onu ınkar eden yok typerın
    gt3 tabı safkanda duz yol ıcın dıorum ben gt3le ancak vıraj yapılır
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Asil
    Misafir
    Benim anlamadığım bir nokta var. Ben de BMW'yi çok severim ilk göz ağrımdır. CTR'yi de çok severim, yeri apayrıdır. Burada marka fanatizmi yapmaya gerek yok. Burada kimse araç güvenliği, komforu, şekli vb. konuda konuşmuyor. Bakılan ve sergilenen tek şey performans. Type R'da performansının Hartge M6'dan daha üstün olduğunu göstermiş. Alkışlamak, emeği geçenleri tebrik etmek yerine neden araya laf sıkıştırıyorsunuz ki ? Kimse burada motor hacimlerini falan da kıyaslamıyor. Tamamen güç gösterisi. Böyle bir video hazırlanmış, görsel olarak da bir emek var. Onun için de teşekkür etmeliyiz bence. Helal olsun...

chameleonn
    Misafir
    iyi olanı belli kimse hazmedemiyo..konuşcağınıza gidin sizde yapın.kendiniz geçseniz sizden kralı olmaz burda kim daha çok konuşursa o super oluo heralde..akıl veren çok para veren yok..oturunda edvini alkışlayın

Grs91
    Misafir
    Alıntı chameleonn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olanı belli kimse hazmedemiyo..konuşcağınıza gidin sizde yapın.kendiniz geçseniz sizden kralı olmaz burda kim daha çok konuşursa o super oluo heralde..akıl veren çok para veren yok..oturunda edvini alkışlayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tayyar geçiyor.

edvin
    Misafir
    gene nolmus burda yaaaaa cozemedım bı turlu bu kadar tartısma bu kadar dıdısme ne ıcın amac ne onu bı anlayabılsem

Serkan.S
    Misafir
    ahahah tayyar yarar

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type-r cidden cok güzel yürümüş..

bu arada bende bikaç bişe solicem
    rahatlık konfor fln fln yazmıssınız.. burda amac konforu gostermek deil hangisinin 270'e kadar daha hızlı cıktığını gostermek..
    konfor olsaydı uzun boylu bir kişi alıp arka koltuklara oturtup dizlerin sıgıyormu? kafan tawana çarpıormu diye sorarlardı... yoksa benmi yanlış biliorm
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

chameleonn
    Misafir
    Alıntı edvin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene nolmus burda yaaaaa cozemedım bı turlu bu kadar tartısma bu kadar dıdısme ne ıcın amac ne onu bı anlayabılsem
    valla 42 sayfadır izledim yorum yapmadım edvin ama gereksiz polimik yapılıo..video konulmuş biri rahatlıktan konfordon bahseder,biri smgden,biri m tuşundan ,biri elma armut olmuş der ..izle ve gül

Grs91
    Misafir
    Alıntı edvin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fanlar birbirine girdi araban çok güzel yürüyor, maşallah allah kaza vermesin

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asfalt samurayları Alman Tanklarına karşı. ;D

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ediyorum çok güldüm bariz bir çekememezlik var paso bir yerden birşeyler yakalarmıyım diye sorular soruluo yok o deniyo bu deniyo 30 bilmem kaç saniyelik videode m6 geçebilirmişsiniz bu araçlar nerde kullanılıyor yolda? tapa gaz 330 nerde gidebilirsiniz bilmemne otobanında kaç kere gittiniz? olay budu denk geldiği zaman hop diye gidicek type-r bu kadar basit, aracı çok güzel hazırlamışlar ve sadece bir turbo kiti var sıkıştırması yüksek olan ve içi standart bir motor var için ve bu derece güzel ve sorunsuz giden bir araç? bence alkışlamak lazım.... Tebrikler tekrardan

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep izledim topiği ilk mesajımı yazayım bari Tebrikler...Darısı başıma
    セルカン+レーラ=愛

T-Keiichi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ctr k20 ile cok kral ya.yetmemis turbo koymuslar.yetmemis bazilarina ders vermisler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep izledim topiği ilk mesajımı yazayım bari Tebrikler...Darısı başıma
    inşallahhhh
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

CTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatlı rekabet her zaman iyidir bundan 3-5 sene öncesine kadar turbo araba olarak bıldığimiz orjinal turblardı subi-evo turbo dizeller vb.. lerdi
    yurtdışındakileri özenerek izlerdik....

Şimdi ise her şey özgünün başının altından çıkıyor aldı vth yii turboladı uçurdu sorası ***** turbo furyası inanılmaz bi hızla gitmeye başladı , 2-3 ay sonra çıta dahada yükselir , daha hızlı arabalar çıkar ortaya bunun sonu yok ne kadar ekmek o kadar köfte misali....

Rekabetin güzelliği burda kaliteyi getiriyor....

Emeğe sagı duyup alkışlamak lazım Allah görünür görünmez kazalardan belalardan nazarlardan korusun .........

Grs91
    Misafir
    Alıntı CTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tatlı rekabet her zaman iyidir bundan 3-5 sene öncesine kadar turbo araba olarak bıldığimiz orjinal turblardı subi-evo turbo dizeller vb.. lerdi
    yurtdışındakileri özenerek izlerdik....

Şimdi ise her şey özgünün başının altından çıkıyor aldı vth yii turboladı uçurdu sorası ***** turbo furyası inanılmaz bi hızla gitmeye başladı , 2-3 ay sonra çıta dahada yükselir , daha hızlı arabalar çıkar ortaya bunun sonu yok ne kadar ekmek o kadar köfte misali....

Rekabetin güzelliği burda kaliteyi getiriyor....

Emeğe sagı duyup alkışlamak lazım Allah görünür görünmez kazalardan belalardan nazarlardan korusun .........
    kesinlikle katılıyorum..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel sakinleşmiş iimiş ehehe m6 yad a yapıorus bişiler bakalım nekadar verim alabilices hafta ,içi ölçüces bakalımneler olucak bu arada typerın da içini yapıcaz allhın izxniyle ozaman 300 top speed 20 dk da gidebilir sorun deil beyler amaç modifiye arabası önemli değil
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m6 turbee yapsanaeee
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)