Dayno dinamiks![]()
Corollan varken forumdan konuşuyodun arabanın yürüyüşünü görmedik.. Kız gibi VTİ'im var diyodun arabanın yürüyüşünü görmedik Şimdi CTR'n var gene gel deneyelim diye araba cıkarsalar karşına gene gözükmüyor...
Acaip derecede marka fanatiği olduğun su götürmez gerçek!!! Hangi arabaya binsen o arabadan soğutuyorsun insanları!
Everyday I ** Çapulling!!!
daha ne istiyosun, bu küresel ısınmada sayemde soğumuşsun bir de şikayet ediyosun. hem sen neden üzerine alınıyosun? yoksa birbirinizin avukatı mısınız?
Not: Benim oto seceremi bu kadar iyi biliyosun ama seni hatırlayamadım sen de ne vardı o zaman? Sende mi egzoz tarikatına üye idin?
Biz de senin VTi ını hiç görmedik nedense. Buluşmalara falan geleydin ya görünmez VTi ınla...
Tebrikler,güzel çalışma![]()
Tebrikler, çok başarılı...
Edvinin arabasını bir-iki hafta önce görmüştüm, kendisiylede sohbet ettik ayaküstü baya..Gidişinide o gece canlı canlı gördük Urfanın arabasında..Öyle böyle gitmiyor, Allah nazardan saklasın diyorum..Yapananın eline sahibinin kalbine sağlık diyorum, bu kadarmı heyecanlı ve zevkli hale gelir bir araba..
Eleştirilerde kantarın topuzunu ayarlayıp yapılan işe-emeğe hasetlik duymadan saygı göstermek lazım..30 yaşındayım ve son 3-5 senede hiç olmadığımız noktalara geldiğimizi görüyorum..Filmlerden ve dergilerden görebileceğimiz arabaları artık bizde hazırlıyoruz ve kendi forumlarımızda tartışıyoruz..Bu işlere gönül vermiş biri olarak büyük keyif alıyorum..
Allah bu araçları yapanlardan ve sahiplerinden razı olsun, gözümüze şenlik oldu..Daha iyilerini görmek dileğiyle..
Typer Inmi Var Huzurun Var :d:d:d
Type-R çok güzel hazırlanmış. Aracın sahibini ve emeği geçenleri kutlamak gerek.![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)