dün aralarında gallardo ve M5 e meydan okuyan birde anadolu evosu vardı :)
Printable View
dün aralarında gallardo ve M5 e meydan okuyan birde anadolu evosu vardı :)
basar tebrik felan etme sen yazmada mümkünse mz4 ünmü var senin ? deneyelimmi ? geçersek sen geçilirsek biz susalım ayrıca sen hala top speed mi düşünüyorsun ? kaça gkadar geçerse k m6 yi memnun olucaksın extradan f430 325 yapıo m6 dahamı yavaş şimdi hala gereksizce cümleler kuruyorsun bence ii izle o videoyu dah 2. kornada bastı m6 ve ben ses etmedim bozmadım basmaya dewam etttim gördüğün üzere deilmi aynı anda basssak daha çok hızlanmıcakmıydım + okadar geri düşünüorsunuz ki 5 boy ilerliyor araba ve arkadaki 270 görmeden öndeki 270 görüp yavaşlıyamaz gibi kouşuyorsunuz m6 yaklaşmadı ben gazdan çektim baktım gelio frene bastım yavaşlasın d,iye yaw sorun değil200 kere dahadeneris sen gel ankaradan ben misafir edim seni yada mz4 ünle gel bin olmadı sür ondan sonrta gel konuş hala bmw bmw bmw tamam çok güzel arabaları var okey m6 inanılmaz bi arabaçok çok beyeniyorum çok zaman bende kaldı inanılmaz keyifli bak zevkler renkler çok başka 270 yad 300 le o arabada Herşey kapalı şekilde yermi viraja ghirmek ben bi kere top speed denreken bu adamla viraja girdik m6 ile acaip zevkli olmuyor eminol biyerden minik sektik konarrmıyız diye düşünüyorsun tol tututs diosun da 330 la kalmıo o tutuş aero ya kalıyor sürüş sistemlerine kalıyor ki typer diye aşalağın araba pist yarış arabasıdır japonyada yol versiyonuna cevirilmiş tir aşalamayalım bence kimse kimseye *** atmıyor ama sölediğim gibi aksini idda edemiorsan yazma
Efem efem efem Maşallah maşallah cok güzel yürüyor yeni izledim videoyu.. I Love My HoNDa :D
bizde reklam yok icraat var tolga:)
masallah japan job......kazasız belasız sorunsuz..çok güzel yürüyo..
gün gelicek spor sporların hakimiyeti sona ericek:) hos suanda bile sallantıda ztnde... hadi nyse :) onların en iyi yapabildikleri sey nisantasi ve bebekte kız tavlamak bence öhöö..:)
McLaren F1'imle deneyecek Tofaş Şahin SLX arıyorum.Müracaat için özel mesaj atabilirsiniz.
Başka forumlarda da dile getirdim ve burada da dile getirmek istiyorum.YGZ'yi şu son 1 ay içerisinde yakından takip ediyorum.Çıktığı dergiyi ve internette kullandığı parçalara kadar bilgi sahibi olma yolundayım.Azda olsa neler yapıldığını gördüm ama şu da bir gerçektirki karşınızdaki araç Hartge M6.Full Hartge olan bir araç,nasıl YGZ ile yürümüş ve geçilmiş onu anlamadım.
Ha,okudum forumu baştan sona kadar merak etmeyin.Ama bana bir anlatır mısınız bu CTR son hız kaç görüyor?300 fln mı?Bu Hartge M6'nın yok mu maksimum hızı fln.
YGZ'ye saygısızlık yada yapan ustaya bk atmak niyetinde değilim.Helal olsun demek istiyorum sadece.Çünkü hangi araç sahibi geçildiği videoyu:"Al kardeşim buyur.Beni geçtin.Video'yu YouTube'a ver."diyebilir?
m6 nın sahibi kompleksli bi adam degil. umrunda olmaz gecmesi. ayrıca m6 da limitör var 270 de kesiliyor. bunuda göz ardı etmişin
ayrıca hartge m6 dedigin arac öle aman aman yürüyen bir araba degil. sanki öle dile getiriosunki hartge airbus der gibi :)
:) walla benide gecen cok oldu youtube da bolca bulabilirsiniz:) bu is paraya bakar beyler ne kadar money o kadar köfte. olay cok basit:)
Açıkcası okudum demişsin ama sorduğun tüm soruların cevapları şu içinde bulunduğumuz konunun geçmiş 31 sayfasının içinde mevcut, dönüp dönüp tevcit plavı gibi "baştan anlaşıldı 270'e kadar" ve "type-R 6. vites 270-272km civarı kesiciye girdi, girince de doğal olarak bıraktı ve zaten M6 gibi bir araçla eğer limitör iptali varsa 320-330+ görebilen bir araç olarak topspeed iddiasına girmek mantıksızlık olur" diye tekrar etmeye gerek yok bence... Ayrıca kendisi de type-R'ın da sahibi zaten arkadaş ve "denedik geçti neyi büyütüyorsunuz ¿" diye de ekledi...
Saygılarımla,...
he tabi tune kısmı ztn olayın özü :)
Oz abi seni cok seviyoruz :)
..............
Demekki 150.000-200.000€ gibi bir parayı sokağa atıyor herkes.Vay be!Ne araba yapmışsınız.Tebrik ederim.
Benim McLaren'ıda satılığa çıkartayım hemen.Mazallah,kompleksli bir adamım ben.Geçer bir turbo araba.Rezil olurum.
Alayım hemen Tofaş Murat 131.Yapayım twin turbomu.Geçeyim M6'yı Mbilmemkaçı.Noolcakki.Alırım 2-3 milyara arabayı.Yüklerim 30.000$'a ağzına kadar.Bakarsın geçerim fln.Şans işte.
Bu bahsettiğiniz videoyu yabancı forum sitelerinde de paylaştınız mı?Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını.Eğer paylaştıysanız linkini özelden atarsanız sevinirim.DTM Power'dakiler izledi mi en önemlisi bu tabi.
...............